Північна Македонія вислала російського дипломата

Північна Македонія вислала російського дипломата

19.05.21 11:05 0 387
Північна Македонія оголосила персоною нон ґрата російського дипломата. Він залишить країну 18 травня. Висилка може бути пов'язана з тим, що спецслужби країни вважають дипломата таким, який загрожує суверенітету держави, повідомляє сайт МКД.мк.

За інформацією видання, це перший випадок, коли російський дипломат висилається з країни за наполяганням спецслужб. У 2018 році Скоп'є вже оголошувало співробітника російської дипломатичної місії небажаною персоною, але тоді це було зроблено з солідарності з Великою Британією та США після ситуації з замахом на колишнього російського подвійного агента Сергія Скрипаля в Солсбері.

Ім'я та ранг висланого дипломата македонське видання не називає. Російські державні агенції повідомляють, що Москва розглядає заходи у відповідь. Зазвичай ідеться про дзеркальну висилку – македонський дипломат буде оголошений небажаною персоною в Росії. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «У Болгарії у той же час було два вибухи складів боєприпасів». Редактор The Insider вважає, що агенти ГРУ працювали не тільки в Чехії

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стандартна драма GameStop ...
Наступна новина: На Тернопільщині найбільше ...

КОМЕНТАРІ