Переваги оренди авто в Києві

Переваги оренди авто в Києві

20.05.21 23:52 0 660

Gelb - це сучасна компанія, яка має в арсеналі безліч автомобілів різного класу і пропонує найякісніші та прозорі умови угоди. Тому якщо ви готові орендувати автомобіль, то слід замовити прокат авто у нас!

Чому люди вважають за краще Gelb для оренди авто в Києві?

Приїжджаючи до столиці хочеться подивитися якомога більше пам'яток або опинитися швидко на важливій нараді. Тому щоб не витрачати час на пошуки автомобіля, таксі або вигідного маршруту клієнти заздалегідь вибирають автомобіль і оформляють прокат авто на необхідний проміжок часу в gelb.com.ua. Цю компанію вибирають безліч клієнтів, тому що:

  • вона надає великий вибір автомобілів;
  • оренда автомобіля може здійснюватися не виходячи з дому через ПК або смартфон;
  • чесні умови співпраці;
  • машину можна забрати і віддати в пункті прокату або в зручному для клієнта місці, заздалегідь обумовленому в договорі;
  • ціни на прокат автомобілів демократичні.

Краща компанія для прокату авто в Києві?

Якщо ви хочете дізнатися, де знаходиться найкраща і доступна оренда автомобілів, то можна зайти в рейтинг компаній, а також у відгуки споживачів і побачити справжню і не приховану думку про сервіс. Ми пропонуємо оренду автомобілів:

  1. економ-класу;
  2. середнього класу;
  3. бізнес-класу;
  4. преміум-класу.

Здійснити прокат автомобіля можна всього за пару хвилин, при цьому не потрібно витрачати безліч дорогоцінного часу, а також коштів на оформлення машини, яка буде використовуватися лише кілька днів. Варто зазначити, що оренда машин здійснюється після внесення застави, надання документів, а також підписання типового договору.

Як взяти автомобіль в оренду на сайті Gelb?

Взяти на прокат автомобіль можна як мінімум на дві доби, не залежно від потреб, а також періоду використання.
Якщо ви вирішили скористатися послугами компанії Gelb, то повинні також знати, що прокат автомашин, можна здійснити якщо:

  • клієнт досяг 21 року і має стаж водіння 2 роки;
  • має при собі ІПН, паспорт і водійське посвідчення;
  • ми не пропонуємо ліміт по пробігу, а маємо чіткі розцінки на пройдений кілометраж за орендований період часу;
  • варто знати, що автопрокат дозволяє пересуватися по всій території країни, крім окупованих територій;
  • при перевищенні пройденого шляху, клієнт зобов'язаний сплатити додаткову плату за використання авто понад допущеної норми;
  • внесена застава, сума застави регламентується залежно від вартості взяття авто напрокат (заздалегідь обсяг застави можна подивитися на сайті).

Також варто відзначити, що взяте на прокат авто можна оплатити як готівкою, так і банківською картою або перекладом з банківського рахунку.

Автомобілі застраховані в ОСАГО або КАСКО, тому під час експлуатації транспортного засобу водій може бути спокійний за дотримання всіх правил і норм оформлення авто, а також за безпеку, так як перед видачею транспортний засіб перевіряється на справність.

Чи плануєте поїхати відпочивати за межі міста чи області, тоді варто розрахувати кількість днів подорожі, а також термін повернення додому, щоб не оплачувати за взятий автомобіль на прокат штрафні санкції по поверненню.

Найдоступніші ціни оренди авто в Україні

Компанія Gelb пропонує здійснити найзаповітніші мрії, подивившись столицю у власному темпі, а також помилувавшись її красою й індивідуальністю. У нас оренда машини можлива лише за кілька кліків, а якість обслуговування і великий асортимент транспортних засобів порадує навіть найвибагливіших споживачів.

Для клієнтів представлені моделі автомобілів, як економ, так і бізнес-класу, на яких можна легко пересуватися по місту або ж відвідувати важливі і відповідальні зустрічі.

Якщо вам потрібна машина на прокат, то можна прорахувати вартість оренди на сайті або скористатися допомогою кваліфікованих і відповідальних менеджерів. Компанія пропонує високий рівень обслуговування, чисті автомобілі, а також швидке оформлення договору.

Чи готові насолодитися комфортом, а також неймовірною картинкою з вікна, тоді варто звернутися в компанію Gelb, де можна не тільки взяти автомобілі на прокат, а й найняти особистого водія, який буде відповідати за транспортний засіб, а також буде гарантовано безпечна і невимушена подорож.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 107)
Попередня новина: Як створити ефективний ...
Наступна новина: Компанія ITkUM: професійний ...

КОМЕНТАРІ