Компанія ITkUM: професійний ремонт оргтехніки в Одесі

Компанія ITkUM: професійний ремонт оргтехніки в Одесі

20.05.21 23:57 0 815

Якщо ви регулярно користуєтеся принтером, то напевно знаєте, що виконувати заправку картриджів своїми руками далеко не завжди зручно. Тому виклик фахівця для заправки може знадобитися в будь-який момент незалежно від того, де ви працюєте з принтером — вдома чи в офісі. Тобто вам потрібно буде знати, в яку компанію можна сміливо звертатися для замовлення обслуговування друкарської техніки. Одеситу можна порекомендувати звертатися в компанію ITkUM, яка спеціалізується на ремонті і обслуговуванні комп'ютерної техніки і яка працює ще з 2015 року.

Які послуги надає ITkUM?

У переліку послуг цієї компанії — професійний ремонт персональних комп'ютерів і ноутбуків, моніторів (детальніше на сайті https://itkum.od.ua/remont-monitorov/), принтерів та іншої техніки. Також її фахівцям можна замовити заправку картриджів, їх відновлення та IT-аутсорсинг. Скористатися послугами можуть як підприємства, так і фізичні особи. За весь час своєї роботи ITkUM змогла обслужити більш ніж 60 компаній і сотні приватних клієнтів.

Переваги

Якщо у вашому картриджі раптом закінчилася фарба, то ви зможете зателефонувати в цю компанію і викликати одного з її співробітників, який приїде до вас додому або в офіс і швидко заправить картридж. Це дуже зручно, адже вам не потрібно буде нікуди ходити, шукати відповідну фарбу, самостійно розбирати принтер і т. д. При цьому всю роботу майстри виконують дуже сумлінно, орієнтуючись на побажання клієнтів. Спеціаліст за вашим викликом зможе приїхати в будь-який куточок Одеси.

Якщо мова йде про ремонт комп'ютерної техніки, то для цього майстра компанії підберуть нові, високоякісні запчастини. Крім того, клієнту не варто переживати, що майстер халатно поставиться до своєї роботи і вкраде якісь комплектуючі з дорогої техніки. Чесність і порядність є одними з основних принципів роботи ITkUM.

Діагностика техніки для клієнтів компанії буде абсолютно безкоштовною. Також фахівці завжди готові дати замовнику слушні поради щодо її використання, щоб мінімізувати ризик серйозних поломок в майбутньому.

На всі види ремонтних робіт і деталі, які були замінені в ході ремонту, надається гарантія. Команда ITkUM завжди націлена на те, щоб повністю задовольнити потреби кожного клієнта в якісному і швидкому ремонті незамінної техніки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)
Наступна новина: Руководство по покупке ...

КОМЕНТАРІ