На Тернопільщині триває повторна імунізація від коронавірусу

На Тернопільщині триває повторна імунізація від коронавірусу

21.05.21 09:29 0 430
20 травня повторне щеплення отримала завідувачка інфекційного відділення Тернопільської міської дитячої клінічної лікарні Ольга Дивоняк. Жінка з початку пандемії разом зі своїми колегами інфекційного відділення міської дитячої лікарні стала на боротьбу із вірусом.

«Перше щеплення вакциною AstraZeneca-SKBio я отримала 25 лютого, перенесла добре, ніяких побічних впливів не було. За цей період не хворіла, і, сподіваюся, в майбутньому також не буду. Хочу звернутися до жителів області: не зволікайте, записуйтеся на вакцинацію, а також дотримуйтеся маскового режиму і соціальної дистанції», - наголосила Ольга Дивоняк.

Жінка працює дитячим інфекціоністом вже 26 років. З досвіду знає, що найефективнішим способом боротьби з інфекціями є щеплення. Це стосується не тільки коронавірусу, а й інших захворювань.

Нагадаємо, вакцина «AstraZeneca» виробляється у Південній Кореї на потужностях SK Bioscience Co. Ltd. – спеціалізована компанія з виробництва вакцин. Вакцини AstraZeneca схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров'я і Європейською агенцією з лікарських засобів (EMA). Їх дозволили використовувати у понад 50 країн світу, серед яких ЄС, Велика Британія та США.

Станом на 19 травня в Тернопільській області щеплено першою дозою 30 023 людини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: «Медузу» визнали ...
Наступна новина: Палата представників США ...

КОМЕНТАРІ