Рівненська обласна та окружні прокуратури долучились до святкування Дня вишиванки

Рівненська обласна та окружні прокуратури долучились до святкування Дня вишиванки

21.05.21 08:29 0 366
Для нас, як і для кожного українця, вишиванка – це не лише елемент національного вбрання, але й духовний оберіг, що засвідчує нашу належність до українського народу та причетність до його минулого, сучасного і майбутнього.

Ми пам'ятаємо свою історію і зі свого боку робимо все, аби наші діти знали і мали свою українську культуру, традиції та пам'ятки архітектури.

Зокрема, за процесуального керівництва органів прокуратури Рівненщини наразі здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом самоправства та незаконної забудови земельної ділянки, на якій знаходиться об'єкт культурної спадщини національного значення - Городище літописного міста Дубна, а також за фактом умисного незаконного знищення, руйнування або пошкодження об'єкта культурної спадщини - єдиної вцілілої споруди палацово-паркової садиби Любомирських, по вул. 16 липня у Рівному.

Крім того в суди області пред'явлено позови в інтересах держави про визнання недійсним договору, яким незаконно передано у користування частину торгівельно-житлової будівлі у місті Дубно та про повернення земельної ділянки історико-культурного призначення на території колишнього Гощанського району.

Цінуємо пам'ять, продовжуємо традиції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У світі зафіксована ...

КОМЕНТАРІ