Класифікація побутових спліт систем компанії Cooper & Hunter

Класифікація побутових спліт систем компанії Cooper & Hunter

22.05.21 09:59 5 803

Залежно від продуктивності кондиціонери діляться на:

  • Сімки (7000 BTU / h).
  • Дев'ятки (9000 BTU / h).
  • Дванадцятки (12000 BTU / h).
  • Вісімнадцятки (18000 BTU / h).
  • Двадцять четвірки (24000 BTU / h).

де BTU / h - Британська теплова одиниця 1000 BTU / h ≈ 293 Вт.

Для сьомої моделі отримуємо, виходячи із пропорції х = 7000 * 293/1000 = 2051Вт. Це означає що кондиціонер Cooper & Hunter 7 має холодопродуктивність 2кВт і здатний охолодити кімнату 20 кв.м. Популярний розмір сплати системи, встановлюється в маленьких кімнатах в Києві і в невеликих офісах з малою кількістю людей.

Спліт системи Купер Хантер 9 мають продуктивність ≈ 2,5 кВт. Найбільш ходовий розмір апарату який ставлять в квартирі. Пояснюється тим, що кондиціонер Cooper & Hunter 9 монтується з запасом по потужності. В результаті агрегат швидко охолоджує приміщення, заощаджуючи електроенергію.

Дванадцята модель має продуктивність ≈ 3,5 кВт. Встановлюється в офіси з площею приміщення до 35кв.м з перебуванням в них кількох людей одночасно. Кондиціонер Cooper & Hunter 12 монтується в квартирі, де спарені кімнати з коридором, або балконом.

Вісімнадцята модель має холодопродуктивність ≈ 5 кВт. Розрахована на площу приміщення до 50 кв.м. Найчастіше встановлюється в просторих великих холах, де одночасно перебуває десяток чоловік. Кондиціонер Cooper & Hunter 18 відмінно зарекомендував себе як потужний обігрівач, коли місцевого опалення мало.

Двадцять четверта модель має продуктивність ≈ 7 кВт. Встановлюється в великі зали де одночасно знаходиться в них більше двох десятків людей. Кондиціонер Cooper & Hunter 24 часто можна побачити в торгових залах, кол центрах, конференц-залах і т. д

Залежно від типу компресора кондиціонери Cooper & Hunter; поділяються на:

  1. Моделі без інвертора;
  2. Моделі з інверторним двигуном.

Кондиціонери Cooper & Hunter зі звичайним компресором коштують значно дешевше своїх інверторних аналогів. Адже двигун у них працює з постійними оборотами, техніка не може працювати економічно, що в Києві досить істотно при виборі охолоджувача. До того ж поріг роботи на тепло зазвичай не перевищує -7 C. Але є у звичайних моделей і істотні плюси. Це ціна і простота у використанні.

Кондиціонер Cooper & Hunter інвертор має достатній ряд переваг перед стандартними моделями.
Це в першу чергу, економія електроенергії за рахунок зниження оборотів двигуна і включення режиму підтримки температури. Так Cooper & Hunter 9 інвертор Arctic може споживати в режимі очікування до 200Вт, що відповідає категорії А +++.

Обігрів приміщення взимку. Кондиціонер cooper & інверторний стандартного типу обігріває будинок з температурою на вулиці до -15  C., а модель Arctic працює з межею -30 C

Безшумна робота внутрішнього блоку. Інверторний кондиціонер Cooper & Hunter серії Vip в сплячому режимі проводить шум на рівні шереху листя 19дБ (А).

Швидкість охолодження або нагрівання. Завдяки форсованому двигуну інверторний кондиціонер розганяється до максимальних обертів для досягнення температури виставленої на датчику. Потім працює на підтримання температури

Залежно від наявності функцій спліт системи Cooper & Hunter діляться на:

  • Стандартного класу;
  • Звичайний інвертор;
  • Преміум сегмент.

Спліт системи без інвертора представлені моделями Prima Plus, Air Master Plus, Eco Star. Основні переваги кондиціонерів Cooper & Hunter без інвертора:

  • Збалансоване споживання елетроенергіі. Для 9 моделі Prima plus це 700Вт / год.
  • Первинний пластик АБС з LED підсвічуванням.
  • Наявність коду помилок при виникненні несправності.
  • Робота на обігрів приміщення до -7  C.
  • Купити звичайні кондиціонери Cooper & Hunter в Києві можна в Орк Сервіс, ціна на них стартує від 8000 грн.

Стандартні інверторні моделі кондиціонерів Cooper & Hunter представлені моделями Alpha, Veritas, Winner. Переваги даної техніки:

  • Споживання електроенергії до 500Вт / год. Кондиціонер Cooper & Hunter 9 інвертор переходить в економ режим після досягнення заданої температури.
  • З обігрівом приміщення ефективно справляється кондиціонер Cooper & Hunter 12 інвертор серії Veritas. За умови що техніка взята з запасом по площі.
  • Режим самоочищення дуже важливий для найменшого забруднення роздаткового барабана внутрішнього боку. Тому щоб кондиціонер Cooper & Hunter 18 інвертор не засмічувати занадто часто, ця функція є невід'ємною частиною даного аппарату.
  • Форсоване охолодження великої площі під час конференції неможливо без потужного двигуна з регульованими оборотами. З цим завданням справляється кондиціонер cooper & hunter інверторний великого розміру.

Преміум сегмент або кондиціонери бізнес-класу представлені моделями:

  1. Nordic;
  2. Arctic;
  3. Suprime;
  4. Vip і т.д.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 88)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
beetrootfollower - 22.05.21

Очень понравилась ваша статья

аватар країна
Brocatz - 22.05.21

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
Georgeorwell1984 - 22.05.21

Клас! Респект автору!

аватар країна
No_One_Lives_Forever - 22.05.21

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.

аватар країна
dontbeer - 22.05.21

Актуальна і свіжа інфа