Що таке СМАРТ ТВ приставка і що вона дає?

Що таке СМАРТ ТВ приставка і що вона дає?

22.05.21 10:05 4 858

Прогрес не стоїть на місці і на сьогоднішній день технічні інновації розширили телевізійний медіа-функціонал настільки, що користуючись одним девайсом ми можемо дивитися і телепередачі, і відео з інтернету, встановлювати різні програми та навіть грати в ігри! На телевізорі, ну або в ньому. Куплені буквально 3-4 роки тому ЖК, або плазмові TV стають не повноцінними через відсутність можливості переглядати улюблені фільми та серіали Online ... Але нерозумно викидати на смітник або відвозити на дачу улюблений диван пристрій тільки через відсутність в ньому СМАРТ ТВ!

Даний огляд буде присвячений вибору смарт-приставки для підключення до будь-якого телевізора. Навіть до кінескопного горизонту або комп'ютерного монітора, не кажучи вже про ЖК-телевізорі !! Але про все по порядку. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://smarttvbox.com.ua/, в якому безпосереднь можна придбати приставку Smart TV за доступною ціною.

Що таке Smart TV приставка?

Смарт ТВ приставка — це скажімо так міні комп'ютер який має свою операційну систему (як правило Android або IOS), яка підключається до вашого телевізора за допомогою HDMI або AV-кабелю, при цьому роблячи з вашого звичайного телевізора сучасний мультимедійний пристрій з можливістю повноцінного виходу в інтернет та ін.! Характеристика вашого телевізора, який виступає фактично в якості монітора, зовсім не важливі. Весь функціонал закладений в цій маленькій коробці — там і Wi-Fi, і USB виходи (з можливістю підключення клавіатури, мишки, флешки та ін) і пам'ять з процесором .... За все це відповідає смарт приставка!

Купити Смарт приставку у ваш телевізор — це просто монітор для виведення медіа-контенту з приставки! Єдино що важливо це дозвіл монітора (телевізора) - чим воно вище тим більш якісна картинка буде радувати ваші очі! Ну, і обов'язкова умова це наявність інтернету — провідного або бездротового Wi-Fi. І чим вище швидкість з'єднання тим якісніший контент ви зможете дивитися.

Пристрій може бути у вигляді флешки або у вигляді боксу. Міні приставки в формі флешки (стіки) - це як правило сильно бюджетний варіант і його здатності сильно обмежені. До того ж надійність вкрай мала — з огляду на маленькі розміри у них відсутній радіатор, через близьке розташування до телевізора ці приставки досить часто виходять з ладу через перегрів.

Класичні бокс смарт-приставки як правило мають не урізані процесори з пасивними або навіть активним охолодженням. Ці приставки нагадують вай-фай роутер, до них в більшості випадків можна підключати навіть провідний інтернет, клавіатуру, мишу, камеру, джойстик і інші периферійні пристрої.

Що потрібно для роботи смарт приставки?

  1. Телевізор або навіть банально комп'ютерний монітор з HDMI або AV-входом (тюльпани).
  2. Наявність інтернету. Обов'язково !! Швидкість не нижче 3 Мбіт / сек. Чим вище тим краще.
  3. Бажано мишка або клавіатура. Так набагато зручніше.
  4. Зручне крісло або диван. Але стілець теж підійде.
  5. Доступ до розетки. Тобто електрику 220v.

Функції та можливості смарт приставок:

  1. перегляд фільмів в онлайн-режимі, без попереднього запису на диск або флешку з дозволом аж до 4К;
  2. перегляд роликів на YouTube та інших аналогічних ресурсах;
  3. перегляд більше 1000 ТВ-каналів через Інтернет, користуючись технологією IPTV;
  4. бути присутнім в популярних соціальних мережах;
  5. виходити в інтернет через Wi-Fi або дротову мережу сидячи на стільці... або дивані;
  6. переглядати улюблені фільми та серіали, вставивши USB флешку в роз'єм приставки;
  7. грати в сучасні ігри для Андроїд на великому телевізійному екрані;
  8. керувати «порозумнішаним» телевізором за допомогою пристроїв, що підключаються: клавіатури та миші;
  9. широкий вибір програм: від прогнозу погоди і відеоплеєрів до офісних додатків і караоке;
  10. підключіть веб-камеру до телевізора і за допомогою приставки Андроїд Смарт ТВ і спілкуйтеся з друзями та рідними в Skype або Viber;
  11. доступ до Google Play Market - доступна вся віртуальна вітрина контенту і додатків для мобільної операційної системи Андроїд.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 98)
Попередня новина: Класифікація побутових ...
Наступна новина: 3 главных причины для охоты ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
xSerg - 22.05.21

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
Rozaket - 22.05.21

Супер! Автору - респект :)

аватар країна
Nvl420 - 22.05.21

Портал просто супер!

аватар країна
mark76267 - 22.05.21

Блестящая идея