Затока: переваги відпочинку

Затока: переваги відпочинку

22.05.21 12:02 0 598

Вибирати місце, де відпочити у відпустці рекомендується ще до його настання. Майте кілька варіантів проведення відпустки, що стане страховкою від непередбачених випадків і дозволить провести час з користю.
Якщо хочеться поїхати з сім'єю або з друзями до моря, Затока — ідеальний бюджетний варіант (до речі, Затока 2021 ціни ви можете переглянути на сайті  https://ua.rutaresort.com/tsiny). Так, це не Рів'єра у Франції, але переваги курорт має.

Які переваги відпочинку в Затоці?

Основними плюсами відпочинку в Затоці є:

  • Бюджетність. Якщо не брати до уваги готелі, контактні бази відпочинку можна зняти кімнату або будиночок в приватному секторі. На велику компанію можна зняти цілий особняк, що обійдеться близько 3200 грн. Це дешевше, ніж ліжка від виробника на zlatamebel.ua або з'їздити на один день в Європу.
  • Різноманітність. Незважаючи на те, що Затока вважається тихим місцем, тут можна знайти варіанти дозвілля, як для активної людини, так і любителів полежати на пляжі.
  • Тепле море. Море тут завжди тепле, хвилі невеликі. Більшість пляжів має пологий вхід в море, що дозволить добре відпочити навіть тим, хто плавати не вміє.
  • Доступність їжі. Харчуватися можна в кафе, ресторанчиках, столових або готувати самостійно. Якщо ви зупиняєтеся в будинку або знімаєте кімнату, можна харчуватися у будинку і це дуже дешево.
  • Близькість до Одеси. Якщо набридне лежати на пляжі можна з'їздити на екскурсію в Одесу або інші населені пункти. За одну відпустку можна не тільки побувати на морі, але і відвідати, як мінімум 4-5 екскурсій.

Який контингент?

Відпочивати в Затоку приїжджають люди різного соціального статусу. Тут найбільше сімей з дітьми, одинаків, що шукають усамітнення, невеликих компаній. Ціни тут помірні, якщо не сказати низькі, як на Одеську область, цей факт не може не позначатися на типажі контингенту. Ви тут не побачите мільйонерів, які звикли ні в чому собі не відмовляти. Але, і серйозних скандалів, пригод тут теж не буде.

Як недорого відпочити в Затоці?

Якщо ви вирішили, що у відпустку поїдете на море, варто про це подумати вже зараз. Визначтеся з декількома факторами:

  • Де ви хочете жити? Вам цікаво зняти готель, щоб за вами прибирали в номері або приватний будинок, де ніхто не потривожить? Подивіться варіанти житла, дізнайтеся приблизні ціни на період відпустки і зробіть бронь. Бронювання житла безкоштовно або стоїть символічних грошей, ви нічого не втрачаєте.
  • Подумайте, що ви будете їсти. Харчуватися в кафе, готувати самостійно або в хід підуть фрукти і вулична їжа? Заплануйте, скільки ви хочете витратити на харчування.
  • Які враження хочете отримати? Від цього залежить, які розваги вибрати, заходи відвідати.

Як тільки визначитеся з загальними параметрами відпустки, буде набагато простіше планувати відпочинок і порахувати бюджет.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)
Попередня новина: 7 советов по покупке ...
Наступна новина: Домофония Qualvision: ...

КОМЕНТАРІ