Принци Вільям та Гаррі розкритикували «оманливий спосіб»,яким ВВС отримало інтерв’ю з принцесою Діаною

Принци Вільям та Гаррі розкритикували «оманливий спосіб»,яким ВВС отримало інтерв’ю з принцесою Діаною

22.05.21 14:55 0 520
Британські принци Вільям та Гаррі розкритикували ВВС та одного з її журналістів за «оманливий спосіб», яким він отримав інтерв'ю з їхньою матір'ю, принцесою Діаною, у 1995 році.

Як наголосив принц Вільям, спосіб, яким було отримане інтерв'ю, «істотно вплинув» на те, що його мати сказала про свій проблемний шлюб з його батьком, принцом Чарльзом, і посприяв погіршенню відносин між батьками.

Заява Вільяма з'явилася через кілька годин після того, як були оприлюднені результати незалежного розслідування, яке засвідчило, що журналіст Мартін Башир використав сфальсифіковані документи, щоб отримати інтерв'ю з Діаною, і що керівники ВВС не змогли належним чином з'ясувати, як він це влаштував.

«Це фактично заснувало помилковий наратив, яке протягом понад чверть століття комерціалізувалося BBC та іншими», – заявив принц Вільям, додавши, що недоліки нагляду BBC «внесли значний вклад в її страх, параною і ізоляцію», які Діана відчувала в останні роки. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтерв'ю принца Гаррі і Меґан Маркл: «граната, що вибухнула» в королівському Букінгемському палаці

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ