На Тернопільщину приїхав Предстоятель Православної Церкви України

На Тернопільщину приїхав Предстоятель Православної Церкви України

22.05.21 14:44 0 687
Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 20 травня, прибув з офіційним візитом до Тернопільської області. Своє гостювання на Тернопіллі Блаженніший Епіфаній розпочав з освячення дзвонів кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени.

Під час освячення дзвонів Блаженніший Епіфаній також вручив орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня голові Тернопільської облдержадміністрації Володимиру Трушу.

«Для мене велика честь, що Ви приїхали на Тернопілля. Ми з вами перебуваємо на двох фронтах - боротьба з коронавірус та ворогом на сході країни. Церква своїми духовними настановами підтримує наших військових та медиків, та допомагаєте в боротьбі з пандемією. Ви організовували передачу засобів захисту, дезінфекторів. Та не забуваєте про наших військових. Знаю, що церква та держава й надалі працюватиме в одному напрямку, задля миру та єдності у всій країні, - каже голова ОДА Володимир Труш. - Також хочу висловити вдячність за честь бути нагородженим орденом князя Володимира. Це велика пошана і гордість для мене».

Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав очільника області з отриманою нагородою та побажав і надалі сприяти розбудові та розвитку області.

Додамо, що упродовж трьох днів поважні гості відвідають урочисті заходи та проведуть літургію у храмах Тернопілля. Також Блаженніший Епіфаній поспілкується з молоддю Тернопільщини та з хворими на СМА дітьми та їхніми батьками.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МВС Білорусі пропонує ...
Наступна новина: Сім рекламних конструкцій ...

КОМЕНТАРІ