Плюси і мінуси відпочинку на Чорному морі

Плюси і мінуси відпочинку на Чорному морі

24.05.21 10:09 22 9720

Велике число мандрівників з країн СНД роблять вибір на користь курортів Краснодарського краю. Хтось не поспішає ризикувати і любить спокійний відпочинок, тому зупиняється в приємних і знайомих місцях, а деякі, вибираючи нову зону для відпочинку, шкодують про свій поспішний вибір. Сьогодні ми розглянемо плюси і мінуси відпочинку на Чорному морі. Ну а розповість нам про це співробітник туристичної агенції "Атлант тур", яка безпосередньо організовує поїздки на море з Луцька.

Позитивні сторони відпочинку на Чорному морі:

  • Відсутність необхідності займатися оформленням документів. Найбільш очевидна причина для кожного білоруса — це, звичайно ж, відсутність потреби оформляти закордонний паспорт, отримувати візу. У нашій країні ми можемо просто зібрати речі, знайти вільний і відповідний для відпочинку час, веселу компанію, а після відправитися в будь-яку точку Росії, при цьому не заморочуючись з приводу оформлення будь-яких документів.
  • Мовний бар'єр. Ви не будете відчувати відсутність знань у тій чи іншій мові. За межами своєї країни ви можете відчути себе не «в своїй тарілці», а при повній відсутності знань мови в межах обраного курорту, хоча б навіть на розмовному рівні, ви ризикуєте стати учасником надзвичайних обставин.
  • Адаптація. Якщо у вас є діти, безперечно, курорти Краснодарського краю - кращий вибір, бо в цій курортній зоні акліматизація проходить легше і швидше, ніж це відбувається за кордоном. Здоров'я наших дітей понад усе. При цьому вигідніше поїхати відпочивати без посередників, підібравши житло онлайн.
  • Отримання медичних послуг при необхідності. Все, що від вас буде потрібно - взяти з собою на відпочинок страховий поліс.
  • Прекрасні краєвиди. Жоден курорт за кордоном ніколи не зможе зрівнятися з красою і природою курортів Краснодарського краю. У вашому розпорядженні не тільки простори теплого і безмежного моря, а й численні екскурсії в гори, на водоспади, а так же круїзи по морю і інші розважальні заходи.

Негативні сторони відпочинку на Чорному морі:

  • Якість пляжів. Найчастіше близько половини пляжів чорноморського узбережжя далекі від очікувань і уявлень російських туристів. Велика кількість чорноморських пляжів не піщані, а галькові.
  • Сервіс готелів. Сервісне обслуговування на російських курортах явно «кульгає», ніж подібний сервіс в зарубіжних країнах. Однак не можна все готелі Краснодарського краю звести до «чорного списку», необхідно лише більш обдумано підходити до вибору житла, хороші варіанти можна підібрати на сайті Відпочинок без посредніков.ру.
  • Висока ціна за послуги. Щоб відпочити максимально комфортно, в шикарних апартаментах з усіма зручностями, вам доведеться витратити багато заощаджень.

Висновки

Обов'язково зверніть увагу на місце відпочинку, саме від нього залежить кількість екскурсій, якість пляжу і наявність розваг. Якщо ви врахуєте всі зауваження, описані вище, обіцяємо — ви не захочете покидати межі країни, а будете мріяти приїхати сюди знову і знову!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 98)
Наступна новина: У Тернополі відзначили ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
eagleae - 24.05.21

автору спасибо за пост !!

аватар країна
Naro_O - 24.05.21

Большое спасибо. Очень полезная информация

аватар країна
andwerm9 - 24.05.21

Изумительно!

аватар країна
MoscowUse - 24.05.21

Вот это да!

аватар країна
holly_cholly - 24.05.21

А можна дізнатися, у вас дизайн сайту шаблонний? Теж собі такий хочу ...

аватар країна
wertalby - 24.05.21

Добавил в закладки

аватар країна
Des_high_hopes - 24.05.21

улыбнуло с утречка

аватар країна
Dauurg - 24.05.21

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
dieordie666 - 24.05.21

Восхитительно..

аватар країна
ssoryjesus - 24.05.21

вне конкуренции

аватар країна
RAMP008 - 24.05.21

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
redon1on - 24.05.21

автору спасибі за пост !!

аватар країна
Darkman87 - 24.05.21

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
Nataq1 - 24.05.21

Не верю.

аватар країна
FuckFuckingFuck - 24.05.21

После прочтения даже мне тема стала интересна.

аватар країна
MagZ66 - 24.05.21

Вот это да!

аватар країна
BeZ12 - 24.05.21

підкупила щирість статті

аватар країна
MaSterM1nD - 24.05.21

Все четко и по делу. Хорошо написано, благодарю.

аватар країна
verdomdestront - 24.05.21

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
n0tabug - 24.05.21

Всім привіт. Сподобався пост, ставлю 5 балів.

аватар країна
TomGold - 24.05.21

просто афигенно !!!!))

аватар країна
dyadaVyanya - 24.05.21

Каменти жгут! :-D