Україна може припинити авіасполучення з Білоруссю – Зеленський доручив уряду підготувати рішення

Україна може припинити авіасполучення з Білоруссю – Зеленський доручив уряду підготувати рішення

25.05.21 08:55 0 348
Президент Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів підготувати рішення про припинення авіасполучення між Україною та Білоруссю. Про це пресслужба президента повідомила 24 травня.

За повідомленням, таке рішення Зеленський озвучив за підсумками наради, в якій взяли участь прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, члени уряду та співробітники Офісу президента.

Читайте також: ЄС і дві країни-члени блоку викликали послів Білорусі через затримання опозиціонера Протасевича

Нарада стосувалася подій навколо екстреного приземлення ліака Ryanair в Мінську, після якого білоруські силовики затримали опозиціонера Романа Протасевича, який був на борту.

«З огляду на ситуацію, що склалася, президент доручив уряду опрацювати рішення щодо припинення прямого авіасполучення між Україною та республікою Білорусь і закриття повітряного простору Білорусі для здійснення авіаперельотів з України та до нашої держави», – повідомляє Офіс президента.

23 травня у столиці Білорусі Мінську приземлився літак авіакомпанії Ryanair, який летів із Афін до Вільнюса, через повідомлення про бомбу на борту. До летовища прибула саперна служба, однак вибухових пристроїв не виявила. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Вимагаємо його негайного звільнення» – Держдепартамент США про Протасевича

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 червонолистих кленів ...
Наступна новина: У Києві настало ...

КОМЕНТАРІ