США і Росія заявили про «важливий крок» назустріч саміту Байдена і Путіна

США і Росія заявили про «важливий крок» назустріч саміту Байдена і Путіна

26.05.21 14:34 0 409
Білий дім і Кремль наближаються до проведення саміту президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна наступного місяця. У спільній заяві 24 травня американський радник із національної безпеки Джейк Салліван і його російський колега Микола Патрушев назвали проведені ними консультації в Женеві «важливим кроком» у підготовці саміту двох лідерів.

«Обговорення відбувалося конструктивно і, незважаючи на значні розбіжності, дозволило краще зрозуміти позиції один одного», – йдеться у спільній заяві.

Дата і місце проведення саміту Байдена-Путіна будуть оголошені пізніше, але, як очікується, він пройде в червні, коли Байден здійснить свою першу закордонну поїздку на посаді президента до Європи на саміт «Групи семи» у Великій Британії. Після саміту G7 він також матиме переговори з лідерами ЄС і представниками НАТО в Брюсселі. Женеву вважають ймовірним місцем проведення двостороннього саміту Байдена і Путіна. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Підтримка України з боку США. Про що домовилися Блінкен і Лавров?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ