Судові виконавці знову прийшли у бюро Радіо Свобода в Москві

Судові виконавці знову прийшли у бюро Радіо Свобода в Москві

26.05.21 11:59 0 337
Судові виконавці відкрили нові провадження про примусове стягнення штрафів з ТОВ «Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода», що представляє інтереси медіакорпорації RFE/RF в Росії. Документи пристави особисто доставили до редакції у вівторок, 25 травня, повідомляє російська служба РС.

Судові виконавці сфотографували редакційні обладнання та меблі. У документах зазначено, що провадження порушили 17 травня, на їх виконання дається п'ять днів. Рахунки ТОВ «РВЄ/РС» 14 травня влада заарештувала, проте оплату штрафів пропонують провести банківським переказом.

Російська влада накладає штрафи на місцеве бюро Радіо Свобода, телеканал «Настоящее время» та інші російськомовні проекти RFE/RF за невиконання окремих положень законодавства про так звані ЗМІ-«іноземні агенти». Корпорація оскаржує всі судові рішення щодо штрафів, однак апеляції незмінно залишаються без задоволення.

Починаючи з 2017 року, дев'ять інформаційних видань Радіо Свобода були визначені російським Міністерством юстиції «іноземними агентами». Запровадження законодавства щодо «іноземних агентів» засудили Верховний комісар ЄС Жозеп Боррель, Європарламент, Держдепартамент США та інші міжнародні організації як порушення основних свобод. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місія США в ОБСЄ: Кремль витісняє Радіо Свобода з Росії

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЗНО з англійської мови ...
Наступна новина: Закон про ОВК відкриє вікно ...

КОМЕНТАРІ