Аналізи переможця «Євробачення» не підтвердили підозри у вживанні наркотиків – EBU

Аналізи переможця «Євробачення» не підтвердили підозри у вживанні наркотиків – EBU

26.05.21 11:30 0 321
В аналізах соліста італіського гурту Maneskin, який переміг на «Євробаченні-2021», Даміано Давіда не виявили слідів наркотичних речовин, заявила 24 травня Європейська мовна спілка (EBU), яка організовує пісенний конкурс.

Пресслужба організації зазначила, що перевірку ініціювала сама італійська делегація. В ході неї EBU перевірила всі наявні відеозаписи, а співак добровільно здав тест. Його результат, за твердженням спілки, виявився негативним.

Читайте також: Зеленський назвав «гідним» 5-те місце, яке Go-A посіли на «Євробаченні-2021»

«Жодного вживання наркотиків у грінрумі не було і ми вважаємо, що цю справу закрито. Ми стривожені тим, що неточні спекуляції, які призвели до фейкових новин, кинули тінь на дух та результати заходу, а також несправедливо позначилися на гурті. Хочемо ще раз привітати Maneskin та побажати їм величезного успіху», – заявила EBU.

Напередодні Європейська мовна спілка заявила про намір соліста гурту-переможця Даміано Давіда добровільно здати тест на вживання наркотиків. Таке рішення співак ухвалив через поширені у мережі припущення, що він нібито нюхав кокаїн під час трансляції, пояснивши його бажанням «розвіяти чутки».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Опозиціонера Северинця ...
Наступна новина: За попередню добу у ...

КОМЕНТАРІ