Професійна косметика Mary Cohr

Професійна косметика Mary Cohr

26.05.21 22:38 0 611

Компанія Mary Cohr є лідером в області професійного догляду за шкірою. Завдяки інноваційним і ексклюзивним методам і розробкам косметологи Mary Cohr можуть надати своїм клієнтам унікальні і високо результативні програми догляду за шкірою.

Трішки історії та фактів

Історія компанії Mary Cohr почалася в 1972 році, саме тоді, у Франції, доктор Жан-Даніель Монден об'єднався з Марі Кор, для створення косметичної компанії. Поєднання фармацевтичних знань Жан-Даніеля Мондена і косметичних експериментів Марі Кор, дозволили їм створити бренд косметики, який прославився спочатку у Франції, а пізніше і в усьому світі.

На сьогоднішній день косметичні засоби Mary Cohr є якісний професійний продукт, класу люкс, який поширюється за допомогою найвідоміших і престижних салонів краси. По всьому світу відкрито близько 9000 салонів краси в яких реалізується і використовується косметика Mary Cohr. У складі косметики Mary Cohr ви не знайдете консервантів і генномодифікованих продуктів, всі засоби пройшли дерматологічну перевірку і не тестувалися на тваринах.

За допомогою запатентованого процесу гідрогелефікаціі Mary Cohr зробила справжню революцію в застосуванні ефірних масел. Формула гідрогелю, розроблена Mary Cohr, містить ефірні масла в оптимальній терапевтичній концентрації для активації життєвих функцій шкіри і багаторазового пролонгування ефекту використаних косметичних засобів.

Формули гідрогелів Mary Cohr, що містять ефірні масла адаптовані до кожного типу шкіри. Завдяки вдалому вибору ефірних масел навіть найніжніша і вимоглива шкіра зможе наповнитися новими силами, енергією і сяйвом, продемонструвати свою молодість і красу.

При створенні професійних процедур Mary Cohr відводить особливу роль ефірним маслам. Ці дивно ефективні масла, народжені під променями сонця, відрізняються високою здатністю проникати глибоко в шкіру і заряджати її клітини цілющою енергією. Mary Cohr відібрала три ефірних масла:

  1. масло Лаванди: знімає стрес і заспокоює шкіру;
  2. масло розмарину: поліпшує тонус і стимулює клітини шкіри;
  3. масло шавлії: активізує регенеруючі функції шкіри.

Косметика Mary Cohr - вибір сучасних жінок торгова марка Mary Cohr, заснована в 1974 році французьким фармакологом Жаном Монденом - один із визнаних лідерів в області косметології. Вона завоювала визнання мільйонів шанувальників тим, що випускає унікальні косметичні препарати, за допомогою яких можна вирішити всілякі естетичні проблеми особи і тіла.

Особливості косметики Mary Cohr

Косметика Mary Cohr - це препарати: професійного рівня, призначені для глибокого і, в той же час, м'якого салонного або домашнього догляду за шкірою різних типів, що не містять хімічних барвників і консервантів на основі парабени: їх місце зайняли натуральні гіпоалергенні рослинні компоненти, а також ідентичні їм продукти синтетичного походження, які не викликають ефекту звикання і дозволяють швидко, іноді після проведення першої процедури, досягати позитивного результату, впливаючи при цьому на причину проблеми. Потрібно відзначити, що багато засобів, що випускаються знаменитою торговою маркою, на світовому ринку косметики не мають аналогів. Плюсом бренду є і те, що, вирішивши купити Mary Cohr, кожен може підібрати косметику для себе. Є лінії для шкіри:

  • сухої: «Живлення»;
  • зневодненої: «Зволоження»;
  • чутливої: «Ніжність», «Чистий Сила Природи»;
  • проблемної та жирної: «Чистота»;
  • втомленої та тьмяної: «Сяйво краси»;
  • зрілої: «Нова молодість» і «Подвійна молодість»;
  • для атонічної та з початковими ознаками старіння: «Молодість»;
  • з пігментними плямами: «Відбілювання».

Є можливість вибрати препарати для демакіяжу, пілінгу, очищення, омолодження, для догляду за очима, тілом. Є також лінія, розроблена спеціально для чоловіків - «Чоловіча природа».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 103)
Попередня новина: Фронтальный погрузчик ...
Наступна новина: Преимущества рекламы на ...

КОМЕНТАРІ