У Тернополі триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання

У Тернополі триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання

27.05.21 08:36 0 359
Цьогоріч тернопільські школярі були змушені навчатися в умовах епідемії. У свою чергу управління освіти і науки Тернопільської міської ради спільно з керівництвом навчальних закладів робили все можливе, щоб забезпечити повноцінне і ефективне навчання учнів.

Зокрема, запроваджено платформу для дистанційного навчання «Єдина школа», налагоджено комунікацію між учнями, адміністрацією шкіл, педагогами та батьками.

Попри труднощі, які виникали на тлі епідемії коронавірусу, ми віримо, що наші учні успішно здадуть зовнішнє незалежне оцінювання, як це було і в попередні роки.

У 2021 році основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проводиться з 21 травня по 15 червня.

У Тернополі в якості пунктів тестування для проведення ЗНО залучено 16 закладів загальної середньої освіти.

Усі пункти тестування забезпечено дезінфікуючими засобами, необхідними для організації протиепідемічних заходів під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання (дезінфікуючі засоби для обробки рук, дезінфікуючі засоби для обробки поверхонь (парти, стільці, підлога тощо), одноразові медичні халати, захисні щитки).

На усіх пунктах обов’язково проводиться температурний скринінг персоналу пунктів тестування і учасників ЗНО.

Крім того, вчителі, які були залучені до проведення ЗНО, за власним бажанням могли пройти вакцинацію від коронавірусу.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводиться з дотриманням усіх норм чинного законодавства.

На даний час уже проведено тестування з хімії, німецької, французької, іспанської і англійської мов. Наступне тестування (28 травня) буде проведено з математики і математики (рівень стандарт).

Також нагадуємо, що Тернопільська міська рада запровадила премії для випускників, які здадуть ЗНО на 200 балів (2 тис грн одноразово). Водночас за високі результати ЗНО з базової дисципліни стипендією міської ради будуть нагороджені випускники, які залишилися здобувати вищу освіту в Тернополі. Для таких тернополян щомісячно буде виплачуватися стипендія у розмірі 1 тис. грн.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 2500 заявок уже ...
Наступна новина: Долар уперше за тиждень ...

КОМЕНТАРІ