Тернопільський зональний відділ Військової служби правопорядку відзначив 18-ту річницю

Тернопільський зональний відділ Військової служби правопорядку відзначив 18-ту річницю

27.05.21 09:46 0 445
26 травня, з нагоди 18-ї річниці з Дня створення Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку відбулися урочистості. Привітав особовий склад зі святом перший заступник голови ОДА Ігор Дем'янчук.

«Вас називають військовою поліцією, адже зона ваших повноважень - дотримання закону. Ви мужньо та стійко виконуєте поставлені завдання. Запобігаєте злочинам і правопорушенням у Збройних Силах України, забезпечуєте порядок і дисципліну серед військовослужбовців, захищаєте й охороняєте військові об'єкти тощо. Особливого значення діяльність Тернопільського зонального відділу набула у роки російської агресії. Ви стали на захист нашої країни. Дякую кожному за сумлінне виконання військового обов'язку! Ми пишаємося вашим героїзмом та відвагою», - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Дем'янчук.

Також, під час урочистостей, за сумлінну службу та виявлену відвагу заступник голови ОДА Ігор Дем'янчук вручив відзнаки військовим.

Додамо, що 26 травня 2003 року було створено Тернопільський зональний відділ Військової служби правопорядку. 8 військовослужбовців були представлені у складі українського миротворчого контингенту в Іраку, Югославії, Ліберії, Конго.

А з початком збройної агресії Російської Федерації на території Донецької, Луганської областей особовий склад Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних сил України провів 24 ротації для забезпечення правопорядку і військової дисципліни серед військовослужбовців у зоні проведення АТО/OOC безпосередньо перед лінією зіткнення, для запобігання злочинам, іншим правопорушенням і їх припиненням, а також для захисту життя, здоров'я та законних інтересів військовослужбовців.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Фонді соцстрахування ...
Наступна новина: Тривають роботи з ...

КОМЕНТАРІ