Переваги індивідуальних,авторських екскурсій

Переваги індивідуальних,авторських екскурсій

27.05.21 21:25 2 628

Багато туристів, які подорожують давно і часто звикли користуватися традиційним способом організації екскурсійних турів — групові екскурсії. Цей спосіб відпрацьований роками й став по своїй суті міжнародним, передбачає збір туристів з усіх готелів, також в залежності від географії подорожей, з усіх міст, штатів, еміратів і т. д. Бідний турист для того щоб насолодитися красою країни або місця перебування, отримати цікаву інформацію терпить всі «принади» групових екскурсій:

  • Рано встає (якщо збір починається від його готелю), тут є «+», можна зайняти зручне місце.
  • Витрачає час на те, щоб гід зібрав всіх охочих (місткість автобуса 25-45 чол.).
  • З огляду на те, що група туристів на таких екскурсіях 25-45 чол., турист може не побачити, не почути те, що хотів чи мріяв побачити або почути.
  • Потрапляє в готель тільки після того, як усіх розвезли. Тепер це "-". оскільки після отриманих вражень хочеться відпочити. Та й діти, яких на екскурсію прихопили з собою батьки, поводилися не дуже...

В результаті: настрій — зіпсовано, витрачених коштів — шкода, фотосесія — не вдалася...Звичайно, з часом негативні емоції проходять. Залишаються тільки приємні спогади про відвідування тієї чи іншої пам'ятки.

Авторські екскурсії: переваги

У «принад» групових екскурсій є цілком прийнятна альтернатива — це індивідуальні чи авторські екскурсії по Україні, які можна замовити на сайті агентства Travel Mania. Туристів лякає саме визначення «індивідуальні або авторські екскурсії». Вони відразу представляють зарозумілого гіда, який за свої послуги призначає високу ціну. Але це далеко не так! Це ті ж гіди, які ведуть групові екскурсії. Індивідуальні відрізняються від групових тим, що Вас забираю від готелю у зручний для Вас час, маршрут теж можна обговорити заздалегідь. Група туристів може бути або Ваша компанія або родичі, з якими Ви відпочиваєте. А як це зручно, коли з вами відпочивають діти! Ви не будете доставляти нікому незручностей, та й Ваша дитина буде відчувати себе комфортніше, бо не буде великого скупчення людей. Переваги тут очевидні:

  • В машині тільки Ви та рідні чи близькі вам люди.
  • Ви нікого не чекаєте, навпаки, — чекають Вас.
  • Можливість побачити пам'ятку з того ракурсу який вам зручний для фото і для огляду.
  • Гіда відмінно чутно і не соромлячись можна поставити питання, якщо, що то не зрозуміло.
  • Приїжджаєте до Вашого готелю відпочилі, повні вражень.
  • Коштує це не більше, якби Ви поїхали на групову екскурсію.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Наступна новина: Кредит під заставу ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Ganjahzz - 27.05.21

Хорошая статья, узнал много нового!)

аватар країна
ConfederationBot - 27.05.21

Поразительно!