Чим стільниця з камню краща за інші варіанти для кухні?

Чим стільниця з камню краща за інші варіанти для кухні?

27.05.21 22:11 0 751

Стільниця – важлива частина інтер'єру кухні. Саме на ній ріжуть овочі, рубають м'ясо, замішують тісто, словом, роблять все кулінарні операції. У багатьох будинках, де немає окремої їдальні, сім'я збирається на кухні для спільної трапези і вона грає роль ще й обіднього столу. У будь-якому випадку на цей предмет меблів доводиться значне навантаження і це потрібно враховувати при виборі, але не можна забувати і про естетичну сторону. Цим вимогам повністю відповідають вироби з кварцового агломерату, замовити які пропонує компанія BEST-TOP.

Матеріал

Стільниці виготовляються зі штучного кварцу. Його виробляють з натурального кварцу за італійською технологією, в складі його на 95% натурального каменю припадає 5% пігментів і сполучного полімеру. Завдяки такій технології матеріал зберігає природні якості натурального каменю, але набуває нових властивостей:

  1. Зникає пориста структура, характерна для природного кварцу і всередину не проникають волога і бруд.
  2. Створюється гарний візерунок.
  3. Матеріал набуває особливої міцності.
    Вироби зі штучного кварцу служать багато років, не втрачаючи привабливого вигляду і експлуатаційних властивостей.

Переваги

Красива і практична стільниця з камню стане прекрасним вибором для кухні, ідеально підходячи до умов використання:

  • Термостійка поверхня витримує температурні коливання до 250 °С, на неї безбоязно можна і покласти м'ясо або рибу прямо з морозилки, і поставити каструлю, тільки що зняту з плити.
  • Її неможливо подряпати ножем або іншими пристосуваннями.
  • Матеріал, позбавлений пір, прекрасно відштовхує воду і бруд.
  • Для догляду за ним можна використовувати будь-які миючі та чистячі засоби, кварцового агломерату не страшні ні лугу, ні кислоти.

Переваги кварцових стільниць не вичерпуються практичними властивостями, вони виглядають дуже естетично і прекрасно вписуються в будь-який стиль оформлення кухні.

Iнші вироби з камню

Пропозиції компанії BEST-TOP не вичерпуються стільницями для кухні, можна замовити і інші вироби з каменю:

  • мийки;
  • стійки для барів;
  • підвіконня;
  • столи;
  • рецепції;
  • ступені;
  • підлогові плити.

Колір варіюється від відтінків бежевого до червоного і зеленого. Різниться і структура матеріалу: грубозерниста і дрібнозерниста, мармурова та гранітна, двоколірна і багатобарвна, дзеркальна. Пропонується штучний камінь з матовою і глянцевою поверхнею. Який би варіант ви ні вибрали, стільниці, підвіконня та інші вироби будуть довго радувати вас своєю красою і міцністю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 90)
Попередня новина: Кредит під заставу ...
Наступна новина: Куди подіти старий ...

КОМЕНТАРІ