Куди подіти старий холодильник?

Куди подіти старий холодильник?

27.05.21 23:15 0 655

Яким би не був ваш холодильник, але рано чи пізно вам знадобиться його заміна. Міняють його з різних причин:

  • Трапляється, що стара модель холодильника стала мала для сім'ї, яка розрослася.
  • Можливий варіант, коли після ремонту є можливість купити новий, сучасний, економний.
  • Якщо агрегат часто ламається, від нього позбавляються відразу. Поломка змушує зважитися на покупку нової моделі.

Виробники рекомендують користуватися холодильною технікою 10 років. Тобто якщо холодильнику вже понад 10 років, потрібно задуматися про покупку нового. Поки холодильник працює, проблеми утилізації не існує. Але як тільки з'явилася можливість купити новий, тут же виникає питання, що робити зі старим, куди його подіти? Викинути його просто на вулицю не можна, тепер можуть оштрафувати. Не на будь-яке звалище його можна відвезти. Так що ж робити? Нумо розберімося. Ну а допоможе нам в цьому співробітник компанії https://skupka-tech.od.ua/pokupaem-holodilniki, яка займається скупкою холодильників

Як позбутися від старого холодильника?

Насправді можливостей куди подіти холодильник, який відпрацював свій ресурс, є декілька:

  1. Стара робоча техніка може бути продана. В інтернеті подати оголошення про продаж вживаного холодильника, але в хорошому стані, з зазначенням року виготовлення, марки.
  2. Звернутися в компанії, які скуповують стару побутову техніку, в тому числі й холодильники. Їх купують навіть в неробочому стані. Для чого? Їх розбирають на запчастини. Ціни залежать від віку і робочого або не робочого стану виробу. Такими організаціями проводиться скупка холодильників в основному імпортних.
  3. Звернутися в спеціальні організації, які займаються вивезенням і утилізацією холодильної техніки.
  4. Ще один варіант просто віддати агрегат тим, кому він потрібен.

З недавніх пір в Україні можна здати громіздку техніку, що відслужила свій ресурс, в магазин, і придбати нову зі знижкою. Але така послуга доступна тільки у великих містах і надають її далеко не всі магазини. Поцікавитися можна, раптом пощастить. Гроші за старий агрегати не будуть великими, а скоріше символічними. Тому не варто на них розраховувати.

Переваги скупників побутової техніки

Вивіз старого громіздкого агрегату справа клопітка. Позбавити від зайвого клопоту може компанія, яка спеціалізується на скупці старої побутової техніки. Замовнику потрібно тільки звернутися в компанію. Така угода вигідна замовнику, адже:

  • Компанія бере на себе зобов'язання вивезти непотрібну громіздку техніку, а господар отримає невеликі гроші.
  • Після того як знайдено таку організація, слід туди зателефонувати. Телефоном можна обговорити всі виниклі питання. Уточнити час, коли компанія зможе вивезти холодильник. Скільки вантажників буде.
  • Транспортування габаритної техніки та послуги вантажників замовник не оплачує.
  • Співробітники підприємств, які займаються скупкою побутової техніки, працюють оперативно. Клієнт може відрегулювати час вивезення, оскільки йому зручно. Тобто співробітники приїдуть до дому в призначений час.
  • Можливий викуп навіть дуже старих моделей. Є підприємства, які цікавляться старими агрегатами. Тому не варто комплексувати, потрібно зателефонувати та все з'ясувати. Гроші можуть бути невеликі, але це варіант позбутися громіздкої техніки.

Цей спосіб позбавить власника від:

  1. непотрібної громіздкою побутової техніки;
  2. проблем вибору місця, куди вивезти;
  3. пошуку та оренди машини;
  4. пошуку вантажників.

Висновок

Самостійний спосіб утилізації — це не вирішення проблем. Не варто забувати, що природа — це спільний дім. Що в цьому будинку місце повинно бути для всіх. Якщо викинути стару техніку просто на смітник, або вивезти нишком за місто, тоді з часом в ґрунт просочаться шкідливі масла та фреон. Тому краще продати старий холодильник скупникам побутової техніки, і вони про неї попіклуються.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)
Наступна новина: У Тернопільські ОДА ...

КОМЕНТАРІ