У Тернопільські ОДА обговорили питання реалізації спільних напрямків роботи Фонду держмайна України та обласної держадміністрації

У Тернопільські ОДА обговорили питання реалізації спільних напрямків роботи Фонду держмайна України та обласної держадміністрації

28.05.21 08:03 0 350
Перший заступник голови Тернопільської ОДА Ігор Дем'янчук взяв участь у нараді організованій заступником голови Фонду державного майна України Костянтином Кошеленком у форматі Zoom.

Заступник голови зазначив, що вдалося обговорити питання про реалізацію спільних напрямків роботи Фонду державного майна України та обласних державних адміністрацій.

«Саме такі питання необхідно чітко окреслити й виконувати у відповідності то регламентованих норм та закону. Бо якраз спільна робота між Фондом держмайна та нами допоможе вдало втілити процес приватизації в нашому краї. А він у свою чергу буде сприяти розвитку Тернопільщини», - зазначив перший заступник голови ОДА Ігор Дем'янчук.

Також на нараді обговорили питання про забезпечення діяльності робочих груп щодо ефективного використання державного майна в окремих областях.

Окрім цього вдалося обумовити спільну реалізацію інформаційної кампанії з метою стимулювання приватизації в регіонах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Куди подіти старий ...
Наступна новина: Створення національного ...

КОМЕНТАРІ