На Тернопіллі володимир Труш ознайомився з матеріальною базою Шумської лікарні

На Тернопіллі володимир Труш ознайомився з матеріальною базою Шумської лікарні

28.05.21 09:07 0 340
У рамках робочого візити до міста Шумськ голова Тернопільської ОДА Володимир Труш ознайомився з матеріальною базою комунального некомерційного підприємства Шумської міської ради ,,Шумська міська лікарня”.

Володимир Труш разом з народним депутатом України Ігорем Василівем оглянули завершальний етап капітального ремонту терапевтичного відділення та введений в експлуатацію комп'ютерний томограф.

«Шумська лікарня функціонує з 1939 року, тобто вона допомагає людям більше, як 80 років. Цього року вдасться закінчити ремонт, який не могли реалізувати багато років. Також ми маємо позитивний висновок на реконструкцію кисне-розподільчої станції. Виготовлені проєкти та отримані експертні висновки на капітальний ремонт хірургічного відділення під інфекційне. Я впевнений, що за короткий проміжок часу нам вдасться втілити всі задуми та зробити Шумську лікарню сучасною й обладнати новітнім медобладнанням», - зазначив Володимир Труш.

У лікарні працює 261 людина. Також подано два проєкти на 2022 рік: ,,Будівництво інфекційного відділення” та капітальний ремонт, ,,Покращення енергоефективності будівлі”.

Додамо, що станом на 26 травня 2021 року на базі КНП ,,Шумська міська лікарня” на стаціонарному лікуванні перебуває 28 хворих на коронавірус та 1 особа з підозрою.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відома громадська ...
Наступна новина: Розпочався масштабний ...

КОМЕНТАРІ