Відтепер в інстаграмі можна приховати кількість лайків

Відтепер в інстаграмі можна приховати кількість лайків

28.05.21 10:55 0 391
З 26 травня в інстаграмі можна приховати кількість лайків.

В інстаграмі повідомили, що тестували можливість приховування підрахунку лайків, щоб з'ясувати, чи не знизить це рівень тиску на користувачів соціальної мережі.

Згідно з відгуками користувачів та експертів, прихований підрахунок лайків для одних користувачів був користим. Водночас частину людей такі зміни дратували, оскільки іноді вони аналізують кількість лайків, щоб зрозуміти тренди соціальних мереж. У зв'язку з цим користувачам вирішили дати право вибору.

Відтепер інстаграм дозволяє приховати кількість лайків у всіх публікаціях у стрічці користувача. Також буде можливість приховати кількість лайків у власних публікаціях, щоб інші не бачили, скільки вподобань отримують ваші пости.

«Таким чином, якщо вам подобається, ви можете зосередитися на оприлюднених фотографіях та відео, а не на тому, скільки лайків отримують публікації», – розповіли в інстаграмі.

Фейсбук у своєму блозі повідомив, що проводить дослідження досвіду людей в інстаграмі, щоб зрозуміти, як можна змінити роботу своєї соціальної мережі.

За даними сервісу Statista, фейсбук має понад 2,7 мільярда активних користувачів. Інстаграм має близько 1,2 мільярда юзерів.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В.о. директора ...
Наступна новина: Український фільм ...

КОМЕНТАРІ