Акумуляторна техніка для саду AL-KO

Акумуляторна техніка для саду AL-KO

29.05.21 09:53 1 781

Акумуляторний садовий інструмент - це завжди мобільно, чисто і негаласливо. Скажете – він малопотужний? Та ні. Закиди в малопотужності акумуляторних пристроїв - уже вчорашній день. А сьогодні неповторний американський електрокар Тесла давно довів всьому світу, що двигун на акумуляторі нітрохи не поступається бензиновому. У нього чудові показники розгону і швидкості. Але не тільки Тесла прагне створити ідеальний електромобіль. Німецька торгова марка Алко з успіхом використовує найсучасніші досягнення в області акумуляторних пристроїв. Це дозволяє їм запропонувати покупцям інноваційну садову техніку - потужну, комфортну і безпечну. До речі, в Україні її можна придбати в інтернет-магазині https://www.al-ko-vdr.com.ua/.

Серії техніки AL-KO:

Бренд AL-KO - безсумнівний лідер у виробництві техніки для саду, парку і газону. У цьому році він презентував одразу 3 модельних рядів акумуляторного садового обладнання. Вони відрізняються між собою по потужності і ємності. Що в свою чергу відбивається на функціональності представлених садових інструментів. До них належать:

  • Easy Flex. Ця серія пристроїв, призначених для невеликих ділянок до 4 соток. Батарея на 20 Вольт, ємністю 2,5 Ач. Вважається полегшеної і малопотужної. Встановлюється на агрегатах, у яких потужність нижче 1 кВт.
  • Energy Flex. Це найпопулярніша серія акумуляторної садової техніки Алко. Батарея відрізняється найбільш оптимальними параметрами: вольтаж - 40, ємність - 5 ампер-годин.
  • Power Flex. Відноситься до преміум-класу. Пропонується до використання професіоналами - комунальними і сільськогосподарськими підприємствами. Можна застосувати на великих ділянках. Напруга 42 вольта, ємність збільшена до 7,5 Ач.

Пристрої серії Пауер Флекс

Характеристики:

  • Універсальна батарея для всіх можливих агрегатів.
  • Техніка комплектується якісними акумуляторами.
  • Акумулятор в кожній серії - літій-іонного типу.

Переваги:

  • хороша ємність і висока швидкість зарядки;
  • відсутність «ефекту пам'яті» (коли заряд при невикористаної ємності неможливо потім зарядити на повну);
  • функціонування при будь-якій температурі повітря (досягається шляхом додавання елементів фосфату і заліза).

Але ці характеристики застосовні до будь-яких батарей Li-ion. А фірмова батарейка від Алко володіє ще однією неоціненною властивістю. Вона універсальна. Тобто підходить до всіх пристроїв, представленим в своїй серії.
Встановлюється на газонокосарці і продається разом з нею.

Крім косарки, в кожну серію входять:

  1. Зручний акумуляторний тріммер з поворотною головкою і регульованою ручкою;
  2. Легка повітродувка для змітання листя та іншого сміття (можна навіть здувати з доріжок який щойно випав сніг);
  3. Кущоріз - комфортна пила для обрізки гілок чагарнику;
  4. Снігоприбиральник, очищающий 200 квадратів площі без перезарядки.

У комплектацію всіх цих садових агрегатів не входить батарея. А так як її вартість є левовою часткою ціни кожного пристрою, то коштують вони небагато. Для роботи потрібно просто вкласти ту батарею, яку ви придбали разом з газонокосаркою. Це економно і практично.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 102)
Попередня новина: Сертифікація для ...
Наступна новина: Повітряні кулі-гіганти: що ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
witchspice - 29.05.21

Добавлю эту статью в закладки.