Повітряні кулі-гіганти: що потрібно знати?

Повітряні кулі-гіганти: що потрібно знати?

29.05.21 10:09 0 823

Свято — відмінний настрій, подарунки і дзвінкий сміх. Щоб запам'ятати цей день на все життя потрібно створити відповідну атмосферу, саме кульки довгий час виконують головну роль в оформленні будь-якого урочистої події. Майстри в області оформлення свят з кожним днем пропонують нові види прикрас, одним з них є — кулі-гіганти. Компанія «Balun» пропонує якісні кульки на будь-який смак і колір. До речі, придбати їх можна тут.

Великі повітряні кулі користуються популярністю в Америці і Європі, але і в нашій країні все частіше користуються цим видом прикраси залу. Родзинка гігантських кульок полягає в тому, що досить двох примірників і зал буде привертати увагу, до того ж в прозора куля можна додати різні конфетті, які створять ефект невагомості і легкості. У всіх країнах світу кульки використовується як ефективний вид декору. Ресторани, готелі, парки завдяки наповненим гелієм кульками виглядають привабливо і створюють потрібну атмосферу свята. В ідею макета можуть входити мінімальна кількість куль-гігантів або, навпаки, буде створена певна композиція з використанням різних видів прикрас.

Оригінальним способом привернути увагу нових клієнтів для недавно створених компаній в якості презентації — це замовити кулі-гіганти в фірмовому стилі. Цим способом не тільки ваша компанія буде в центрі уваги, але і всередині колективу з'явиться дух єдності і мотивація до більшої продуктивності.

Великі гелієві кулі — це не тільки спосіб прикрасити приміщення, але і спосіб створити ефектну фотозону. Майбутні мами часто використовують кулі, які не пропускають світло і заповнюють конфетті рожевими або блакитними фігурками, тим самим в момент розриву кожен зможе дізнатися стать майбутньої дитини.

До одного з найпопулярніших видів прикраси куль гігантів можна віднести гірлянду Тассел. Великі кулі з гірляндою Тассел гарантують яскраву і веселу атмосферу урочистого дня. Необхідно вибрати колір і свято, будь він створений для дітей або дорослих, заграє новими фарбами і запам'ятається надовго

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 99)
Наступна новина: 5 аргументів на користь ...

КОМЕНТАРІ