На Тернопіллі заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Важинський привітав колектив історичного факультету ТНПУ з днем народження

На Тернопіллі заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Важинський привітав колектив історичного факультету ТНПУ з днем народження

29.05.21 13:10 0 545
27 травня виповнилося 28 років з часу заснування історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. З цієї нагоди відбулася урочиста академія у Вишневецькому палаці, у якій взяли участь почесні гості, викладачі, студенти, випускники факультету, аспіранти різних років. Привітав викладачів і студентів заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Важинський.

«За час свого існування колектив викладачів та студентів спільно з Тернопільською обласною державною адміністрацією реалізували чимало важливих проектів для розвитку краю. історичний факультет є флагманом гуманітарної освіти в регіоні. Понад тисячу випускників працюють у різних сферах, перш за все в науково-освітній, державному управлінні, місцевому самоврядуванні та багатьох інших. Я щиро бажаю викладачам і студентам факультету процвітання, розвитку та наснаги до нових звершень та перемог!», - наголосив Володимир Важинський.

Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Важинський вручив грамоти голови ОДА кращим працівникам історичного факультету за багаторічну сумлінну працю, значні наукові досягнення, вагомий внесок у формування, зміцнення і розвиток наукового потенціалу області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські учасники ...
Наступна новина: МОН: ЗНО з математики ...

КОМЕНТАРІ