Єнін про третій етап переговорів з Іраном щодо збитого літака: сподіваємося,їм є чим поділитися

Єнін про третій етап переговорів з Іраном щодо збитого літака: сподіваємося,їм є чим поділитися

29.05.21 11:36 0 305
Україна розраховує отримати від Ірану відповіді на обговорений раніше перелік питань в рамках третього етапу переговорів щодо збитого Тегераном літака Boeing 737-800NG. Про це в ексклюзивному коментарі Радіо Свобода розповів заступник міністра закордонних справ України, керівник української групи переговорників з Іраном Євген Єнін.

Київ отримав від Тегерана неодноразові сигнали про зацікавленість в переговорному процесі, тому Україна сподівається, що Ірану «є чим поділитися і що нам розказати», сказав Єнін.

«Якщо іранська сторона декілька разів наголошує на своїй готовності до переговорного процесу, то ми щиро сподіваємося, що їм є чим поділитися і що нам розказати. Як і попередні рази, сконцентруємо свою роботу в рамках декілької робочих груп: військова робоча група, правоохоронна робоча група, робоча група за участю авіаційників. І ми ще під час першого раунду переговорів сформували досить тривалий перелік питань. Зовсім не завжди це просто, і не з такою швидкістю, як би хотілося, як нам інколи могли пообіцяти», – додав Єнін. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Іран досі не надав імен підозрюваних і даних про те, що їм інкримінують – Єнін щодо збитого літака МАУ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Легенда з вибухом і ...
Наступна новина: Посольство розповіло про ...

КОМЕНТАРІ