Росія готова надати владі Лукашенка 500 мільйонів доларів «найближчим часом»

Росія готова надати владі Лукашенка 500 мільйонів доларів «найближчим часом»

31.05.21 09:24 0 421
Росія готова переказати нинішній владі Білорусі другий транш свого державного кредиту на суму в 500 мільйонів доларів «найближчим часом», повідомив журналістам у Москві речник Кремля Дмитро Пєсков за наслідками другого дня зустрічі президента Росії Володимира Путіна з Олександром Лукашенком, яка відбувається в російському курортному місті Сочі.

За словами речника, для надання траншу не лишається ніяких перешкод, і все вже узгоджено.

При цьому Пєсков заявив, що цей другий транш був анонсований іще до останніх подій, пов'язаних із примусовою посадкою в Білорусі пасажирського літака з метою захопити й арештувати білоруського опозиціонера, який летів у ньому через білоруську територію, що викликало різке засудження багатьох країн і міжнародних організацій і призвело до обмежень повітряного сполучення з Білоруссю.

Також, сказав він, про додаткову економічну допомогу Білорусі під час зустрічі не йшлося.

Лукашенко прибув на зустріч із Путіним до Сочі 28 травня, і ще під вечір того дня йшлося про те, що їхнє спілкування протриває лише один день. 29 травня, як сказав Пєсков, зустріч усе-таки продовжилася, вже як неформальна. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Лукашенко і Путін зустрічаються в Сочі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Європі на день ...
Наступна новина: Київ відзначає 1539-річчя: ...

КОМЕНТАРІ