Скільки коштує процедура ЕКО (ЕКЗ) у Києві від однієї з кращих клінік?

Скільки коштує процедура ЕКО (ЕКЗ) у Києві від однієї з кращих клінік?

31.05.21 16:40 10 697

Сучасна медицина пропонує інноваційні методи лікування жіночого і чоловічого безпліддя. Різні способи відновлення фертильності вирішують різні проблеми і дозволяють добитися бажаного результату - настання вагітності і народження здорової дитини у безплідній сім'ї.

Пройти лікування різних форм безпліддя ви можете в "Медичному центрі ІГР" у Києві за доступними цінами. Спеціалізована клініка пропонує широкий спектр послуг з діагностики та лікування складних порушень фертильності. Ми гарантуємо вибір оптимального методу лікування, індивідуальний уважний підхід до кожного пацієнта, а також демократичні розцінки на послуги клініки. У процесі роботи використовуються:

  • гормонотерапія;
  • ендоскопічна хірургія;
  • сучасні допоміжні репродуктивні технології (в тому числі ЕКО, ЕКО + ІКСІ, внутрішньоматкова інсемінація).

Основні способи лікування безпліддя в київській клініці IGR

Сучасні методики терапії порушень репродуктивної функції включають кілька основних методик, які можуть бути рекомендовані для відновлення фертильності і успішного виношування плоду. Методи терапії підбираються індивідуально в кожному конкретному випадку за результатами комплексної діагностики обох партнерів. Найчастіше для корекції безпліддя застосовуються медикаментозна терапія або оперативне лікування. Важкі види порушень фертильності лікуються за допомогою допоміжних репродуктивних технологій.

При гормональних розладах лікар підбирає відповідні гормональні препарати. Після терапії спостерігається нормалізація менструального циклу, овуляторной функції, що дозволяє жінці-пацієнтці самостійно завагітніти і народити здорову дитину.

Важкі дефекти і аномалії в будові статевих органів, а також деякі придбані недуги лікуються виключно оперативним шляхом. В "Медичному центрі ІГР" (по можливості) втручання проводяться малоінвазивним шляхом за допомогою ендоскопічних методів (лапароскопії).

При чоловічому факторі безпліддя і низької якості сперми найчастіше рекомендується лікування за допомогою ДРТ - ЕКО, ЕКО + ІКСІ. До використання даної технології також вдаються жінки, у яких немає постійного партнера, які вирішили народити і виховувати дитину самостійно.

У деяких випадках для настання бажаної вагітності досить корекції способу життя пацієнтів, відмови від шкідливих звичок і вітамінної терапії.

Ціна лікування безпліддя у ЕКО клініці штучного запліднення IGR включає вартість комплексного обстеження, а також лікувальних процедур, консультацій фахівців і вартості препаратів.

Штучне запліднення ЕКЗ (ЕКО) і його ціна у клініці IGR

ЕКО - допоміжна репродуктивна технологія, яка проводиться за суворими показаннями. Про те, скільки коштує процедура ЕКО, миттєво відповісти не можна, ціна визначається різними факторами:

  • Тип протоколу ЕКО.
  • Ціна використовуваних в процесі лікування медикаментів.
  • Використання донорських статевих клітин здорожує процедуру.
  • Проведення додаткових досліджень і аналізів (у тому числі передімплантаційної генетичної діагностики).

ЕКО визнано найбільш ефективною і популярною технологією лікування безпліддя у чоловіків і жінок у всьому світі. Ціна процедури в клініці доступна. Орієнтовний прайс представлений на сайті клініки. У кожному конкретному випадку вартість послуг розраховується індивідуально, після консультації з лікарем. У будь-якому випадку, ціна лікування в медичному центрі виправдана з урахуванням якості і ефективності проведених заходів.

Ви можете дізнатися подробиці діагностики і терапії на предмет безпліддя за телефонами або під час консультації у репродуктолога. Зневірилися завагітніти природнім шляхом? Фахівці "Медичного центру ІГР" допоможуть впоратися з порушеннями фертильності і вирішити проблему.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 100)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
JFAY9 - 31.05.21

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
CANYAEPT - 31.05.21

Портал просто супер!

аватар країна
Ok_katya - 31.05.21

Корисного багато знайшла для себе

аватар країна
Василий Петрович - 31.05.21

Help! У автора автограф можно взять?

аватар країна
Lvs56713 - 31.05.21

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
QuattroporteM - 31.05.21

А який це движок? теж хочу блог завести

аватар країна
BitCoinMaestro - 31.05.21

ВАУ....=)

аватар країна
sekastsb - 31.05.21

Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.

аватар країна
BaxYung - 31.05.21

А який це движок? теж хочу блог завести

аватар країна
yosius - 31.05.21

Неймовірно гарно!