У Рівненській області чоловіка судитимуть за самовільне зайняття ділянки в зоні особливого використання земель

У Рівненській області чоловіка судитимуть за самовільне зайняття ділянки в зоні особливого використання земель

02.06.21 08:10 0 332
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури до Рівненського районного суду для розгляду по суті скеровано обвинувальний акт щодо 24-річного жителя Рівненського району. Йому інкримінують самовільне зайняття земельної ділянки в зоні особливого використання земель (ч. 2 ст. 197-1 КК України).

Дсудовим розслідування встановлено, що чоловік, всупереч встановленому законом порядку щодо володіння та користування землями державного фонду, вчинив самовільне захоплення земельної ділянки та розмістив на ній 3 металеві бочки, призначені для випалювання деревного вугілля. Жодних дозвільних документів на таку діяльність в обвинуваченого нема. До того ж земельна ділянка, де він розмістив бочки розташована в межах населеного пункту с. Козлин, Рівненського району, і призначена для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділення поліції № 1 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З початку року в Україні ...

КОМЕНТАРІ