У Рівному розкрили вбивство трирічної давнини

У Рівному розкрили вбивство трирічної давнини

05.06.21 12:04 0 328
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури 46-річному жителю Рівненського району повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

В ході досудового розслідування встановлено, що 25 квітня 2018 року, чоловік, перебуваючи в квартирі одного з будинків по вулиці Степана Бандери у Рівному, за допомогою автомата Калашникова, умисно вистрілив у голову жителю обласного центру, в результаті чого потерпілий помер на місці події. А за кілька днів із заявою про зникнення чоловіка до поліції звернулась співмешканка загиблого.

Третього червня цього року поліцейські, за сприяння працівників ГУ ДСНС області, виявили та дістали із дна закинутого колодязя у полі на території Рівненського району скелетовані рештки особи чоловічої статті із отвором на склепінні черепа, характерним для вогнепального поранення. Тіло направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи. Також слідчі вилучили із місця події магазин від автомата Калашникова, в якому знаходилися 25 патронів.

На даний час слідчим відділом Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області проводять слідчі (розшукові) дії, встановлюються обставини даного кримінально правопорушення та особи, які можуть бути причетними до його вчинення. Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснюють працівники УСР в Рівненській області ДСР НП України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Wms система складского ...
Наступна новина: У ЄС схвалили заборону на ...

КОМЕНТАРІ