З нагоди професійного свята міський голова Сергій Надал привітав тернопільських журналістів

З нагоди професійного свята міський голова Сергій Надал привітав тернопільських журналістів

05.06.21 12:25 0 418
Напередодні професійного свята – Дня журналіста, яке щорічно відзначають в Україні 6 червня, міський голова Сергій Надал привітав представників тернопільських засобів масової інформації, подякував їм за щоденну нелегку працю у формуванні суспільної думки та вручив подяки і цінні подарунки.

«Завдяки вашій невтомній праці щодня, щогодини, щохвилини ми отримуємо оперативну інформацію про події у нашому місті, країні чи світі. Вам постійно доводиться адаптовуватися до нових умов. Тож хочу подякувати за вашу системну роботу та підтримку, яка починається з часу російської агресії, - наголосив Сергій Надал. - Саме завдяки вам ми мали можливість знати правду та відбивати інформаційні атаки ворога. Особлива подяка за нелегку роботу у час пандемії. Адже, незважаючи на небезпеки, ви завжди перебували у центрі подій – в лікарнях, поруч з людьми, ви не давали поширюватись чуткам та висвітлювали лише об’єктивну інформацію».

Міський голова побажав медійникам міцного здоров’я і натхнення, надійних партнерів та фінансового достатку, здійснення планів і задумів та Божих ласк.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Двоє журналістів з ...
Наступна новина: Facebook продовжив ...

КОМЕНТАРІ