Над військовою базою США в Іраку збили два дрони

Над військовою базою США в Іраку збили два дрони

07.06.21 12:07 0 350
Оборонна система C-RAM зреагувала та збила два дрони над війьковою базою Сполучених Штатів Ейн аль-Асад 6 червня – про це заявило іраксьске військове командування.

Водночас речник очолюваної США коаліції в Іраку заявив, що кількома годинами раніше над аеропортом Багдаду збили ракету. При цьому люди чи інфраструктура не постраждали, додав він.

Ніхто наразі не взяв на себе відповідальність за напади. Американські урядовці звинувачують підтримуваних Іраном бойовиків у ракетних нападах на об'єкти, які становлять інтерес для США, а також військових.

Читайте також: Кримчанки в сирійських таборах: «Вони не переживуть третє літо»

У березні база на заході Іраку, де розміщені військові коаліції під проводом США, зазнала удару 10 ракет. Один контрактний військовослужбовець загинув.

Парамілітарні угруповання, пов'язані з Іраном, вимагають, щоб всі іноземні військові – у тому числі близько 2 500 американських – залишили Ірак, називаючи їхню присутність окупацією.

Коаліція з боротьби про ектремістського угруповання «Ісламської держави», очолювана США, досі розміщує свої сили в Іраку. Ця країна також приймає в себе місію НАТО, яка тренує іраксьских військових. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: США оголосили про нову допомогу для Афганістану  

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: NASA запропонувало ...

КОМЕНТАРІ