Створення push-повідомлення в мобільних додатках

Створення push-повідомлення в мобільних додатках

07.06.21 15:05 16 667

Мобільний додаток використовує «push-повідомлення» для відправлення повідомлень користувачам, яке сповіщає їх про те, що важливо, без необхідності відкривати додаток. Користувачеві не потрібно нічого робити, оскільки додаток самостійно відправляє повідомлення про попередження, яке може бути у текстових повідомленнях або зображеннях. Просто push-повідомлення являють собою білий кружок з цифрою. Він з'являється поверх значкової програми на екрані та попереджає користувачів про наявність подій або повідомлень, очікуючи їх у додатках. Прочитати про те, як працюють ці push-повідомлення можна прочитати на сайті https://agilie.com/en/blog/lets-discuss-a-push-notifications-mechanism-for-ios-and-android. Ну а далі, ми поговоримо про те, як їх створити.

Створення push-повідомлень в Firebase Cloud Messaging

В Android та iOS є кілька класів для створення повідомлень на пристрої. Хоча деякі переконливі повідомлення можуть бути ініційовані зовні. Представте собі розробку повідомлень для мобільної гри, яка попереджає користувача, інформує його про нову тему або події, яка ось-ось почнеться! Ви навіть можете їх звести про їх позиції в таблицях лідерів, рахунках і т. д., щоб показати їх, як вони складаються в порівнянні з іншими конкурентами.

Декілька системних шаблонів можна використовувати для розширення повідомлень на основі різних варіантів використання. Вашим додатоком буде визначений вміст, який знаходиться в кожній частині цих шаблонів. Користувач може переглянути детальну інформацію про повідомлення про відкриті додатки.

Firebase Cloud Messaging - найпопулярніший інструмент для розробки повідомлень. Це безкоштовне рішення для обміну повідомленнями, яке дозволяє надсилати повідомлення користувача без проблем за створення коду сервера. Ви можете створити інформацію, специфічну для кожної людини у вашій користувацькій базі, використовуючи Firebase та її складовий повідомлення. Повідомлення можна значною мірою налаштувати відповідно до бізнес-вимог. Використовуючи

Firebase Cloud Messaging, ви можете надіслати повідомлення трьох типів:

  • Повідомлення, яке сповіщає. Firebase SDK обладнано для обробки власних повідомлень. Ви повинні вкласти заголовки, значки та вміст повідомлень. Ви можете надіслати ці повідомлення за допомогою користувацького інтерфейсу консолі Firebase. Таким чином, повідомлення буде відображатися, коли додаток працює у фоновому режимі.
  • Повідомлення з даними. Додаток повинен обробляти ці повідомлення. Вони використовують, коли вам потрібно надіслати додаткові дані разом із повідомленням. Після того, як неможливо призначити дані через Firebase, вам потрібно розробити логіку на стороні сервера для посилання повідомлень із використанням ключів даних.
  • Сповіщення «і» повідомлення з даними. Коли повідомлення містить і повідомлення, і дані, вам потрібно переглянути два сценарії, щоб додаток працював у фоновому режимі. Коли додаток працює у фоновому режимі, він отримує повідомлення в панелі повідомлень. Дані доставляються лише в той час, коли користувач повідомляє про повідомлення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Попередня новина: Космічна вантажівка Dragon ...
Наступна новина: Юридична допомога при ДТП: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
YA_BLOKO - 07.06.21

Спасибо огромное!

аватар країна
fireinside - 07.06.21

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
Pyotr_Deryabin - 07.06.21

Да вы сказочник

аватар країна
Dmezik - 07.06.21

Велике спасибі!

аватар країна
veterudalih - 07.06.21

Мало почуттів .. але красиво ...

аватар країна
dgcfhvff - 07.06.21

Гучний заголовок і стаття норм - можна ловити траф з ПС

аватар країна
VELIAL_SQUAD - 07.06.21

просто афигенно!!!!))

аватар країна
impowski - 07.06.21

Восхитительно..

аватар країна
PURPLEBRAIN42 - 07.06.21

погоджуся з автором

аватар країна
Dieuempereur - 07.06.21

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
onebyte5d0 - 07.06.21

класс!

аватар країна
Danr_illingr - 07.06.21

отлично!!! Все супер!

аватар країна
kajdiydenkarusel - 07.06.21

відмінно викладаєте

аватар країна
dolopo - 07.06.21

Изумительно!

аватар країна
youtgus - 07.06.21

А можна дізнатися, у вас дизайн сайту шаблонний? Теж собі такий хочу ...

аватар країна
Reggie_Ledoux - 07.06.21

ну, нічо так ... в загальному.