У Тернополі запрацював Центр масової вакцинації населення від COVID-19

У Тернополі запрацював Центр масової вакцинації населення від COVID-19

07.06.21 11:06 0 335
5 червня у Тернополі розпочав роботу Центр масової вакцинації від COVID-19. Працюватиме пункт на базі КП «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив ім. Довженка», що на проспекті Злуки, 45 щодня з 9:00 до 16:00 год.

«У Тернопільській громаді розпочалася масова вакцинація від коронавірусу. Щовихідних всі охочі матимуть змогу пройти вакцинацію, а в будні дні вакцинуватимуть осіб, що внесені до спеціальних категорій, визначених Міністерством охорони здоров’я України. Це, зокрема, лікарі, вчителі тощо, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Щеплення отримати зможуть і особи, які не мають укладеної декларації з сімейним лікарем та не записалися до листа очікування через застосунок «Дія». Адже у Центрі одразу допомагають зареєструватись у «Дії» та за бажанням, тут можна укласти угоду з сімейним лікарем».

Звертаємо увагу, для того, щоб пройти імунізацію від коронавірусу у Центрі масової вакцинації, необхідно попередньо записатися на вакцинацію через додаток «Дія» чи контакт-центр МОЗ, або звернутись до свого сімейного лікаря. Для підтвердження особи прийти на вакцинацію необхідно з паспортом або ідентифікаційним кодом.

До слова, 5-6 червня у тернопільському Центрі масової вакцинації першу дозу вакцини отримали понад 750 осіб. Тернопіль став четвертим містом в Україні, після Києва, Одеси та Львова, де відкрили центр вакцинації населення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Києва ...
Наступна новина: Країни ЄС підтримали ...

КОМЕНТАРІ