На ремонтованій ділянці дороги Р-39 Броди – Тернопіль вже влаштували фінішний шар покриття

На ремонтованій ділянці дороги Р-39 Броди – Тернопіль вже влаштували фінішний шар покриття

07.06.21 11:09 0 332
Верхній шар дорожнього одягу завтовшки 5 см з щебенево-мастикового асфальтобетону вже укладено від смт Залізці до с. Мшанець.

Поточний середній ремонт відрізку, розпочатий 1 квітня, відтак вже на фінішній прямій. Наступним етапом стане влаштування узбіч, нанесення дорожньої розмітки з холодного пластику, встановлення нових дорожніх знаків тощо, інформує Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Окремо хочемо відзначити, що на прохання громадян напроти офтальмологічного санаторію Барвінок у Мшанці ми влаштуємо майданчик, де батьки зможуть чекати своїх дітей. Він буде освітлений, там буде встановлено альтанки.

Попередньо на ділянці ремонту відфрезували зношене покриття та провели укріплення основи дороги методом холодної регенерації.Після того влаштували вирівнюючий 10-сантиметровий шар крупнозернистого асфальтобетону. Конструктив дорожнього одягу на ремонтованій ділянці має загальну товщину 37 см.

Нагадаємо, у рамках програми "Велике будівництво" у 2020 році відновили 11,6 км дороги Р-39 від межі з Львівщиною і до селища Залізці включно. Цьогоріч, керуючись маршрутним принципом, відновлення автошляху продовжено до с.Хомівка.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Країни ЄС підтримали ...
Наступна новина: У Тернополі запрацював ...

КОМЕНТАРІ