До тимчасового центру масової вакцинації у Тернополі прийшло більше людей,аніж було прогнозовано

До тимчасового центру масової вакцинації у Тернополі прийшло більше людей,аніж було прогнозовано

07.06.21 11:12 0 311
На вихідних у Тернополі працював тимчасовий центр вакцинації для людей, які зареєструвалися на імунізацію у додатку «Дія». Попередньо було розраховано, що за два дні прийде 700 людей, та до центру звернулося 752 людини, що засвідчує високу свідомість жителів краю.

Протягом робочого тижня робота центру буде продовжуватися для вакцинації людей окремих цільових груп. На вихідних тимчасовий пункт продовжить вакцинувати людей, які реєструвалися на вакцинацію у додатку «Дія».

«5-6 червня у місті Тернополі був розгорнутий тимчасовий центр вакцинації. Ми прогнозували, що зможемо вакцинувати 350 людей у день, це ті люди, які були зареєстровані у додатку «Дія». Та вдалося досягнули того, що в перший день змогли вакцинувати 372 людини, а у другий 380. До нас приходили люди, які не були зареєстровані у «Дії», вони також були провакциновані. Цілий тиждень буде працювати центр вакцинації для цільових груп населення. На вихідних ми знову плануємо провести вакцинацію для людей, які зареєстровані у «Дії» вакциною CoronaVac», - зазначила директорка департаменту охорони здоров'я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко.

Нагадаємо, що на даний час в області вакциновано 38884 жителів області, з яких 2307 другою дозою.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2020-му видатки світу на ...

КОМЕНТАРІ