Росія: Навального перевели з тюремної лікарні в колонію

Росія: Навального перевели з тюремної лікарні в колонію

07.06.21 11:38 0 313
Російського опозиціонера Олексія Навального перевели з лікарні на території колонії №3 у Володимирській області Росії назад в колонію №2 у місті Покров, куди його етапували у березні після заміни йому умовного терміну на реальний. Про це стало відомо в понеділок під час слухань в суді за позовами Навального до адміністрації колонії.

Навального перевели з Покровської колонії в лікарню для в'язнів у Володимирі 18 квітня, після більш ніж двох тижнів голодування. У лікарні опозиціонера оглянули цивільні лікарі, після чого він почав вихід з голодування.

На засіданні суду Навальний відмовився від претензій до адміністрації виправної установи через цензуру газет, які він одержує. Опозиціонер заявив, що в колонії був випадок, коли хтось вирізав з періодичних видань деякі статті. Керівництво установи заявило, що не причетне до цього. «Я хотів би відкликати позов, тому що ми зараз в тій точці, де ми юридично встановили, що ніякої цензури немає», – заявив Навальний.

Опозиціонер також попросив відкликати позов про відмову передати йому Коран. Навальний повідомив, що отримав книгу. «Зараз у мене є Коран, є остання книжка Володимира Сорокіна, у мене є навіть Біблія і система налагоджена. Мені тут важливий факт, що книги дають і ми впорядкували практику», – заявив політик.

Суд погодився закрити обидві справи. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відмовився скасувати Навальному статус «схильного до втечі»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 222 особи одужали за ...
Наступна новина: Лукашенко наказав ...

КОМЕНТАРІ