ФГВФО виставив на аукціон 113,5 га землі банку «Родовід» у Києві

ФГВФО виставив на аукціон 113,5 га землі банку «Родовід» у Києві

08.06.21 08:41 0 417
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб анонсував аукціон на ділянку землі під будівництво на столичній Оболоні. Про це він повідомив 7 червня.

Ділянка має плошу 113,5 гектара і розташована неподалік від станції метро «Героїв Дніпра», на вулицях Озерній, Богатирській і Північній у Києві. Як пояснюють у ФГВФО, вона належала банку «Родовід», який наразі в процесі ліквідації.

«Поруч – Міністерське озеро і затока з причалом, з'єднана протокою з річкою Дніпро, а також велика зелена зона з мальовничою природою, місцями для відпочинку і спорту. Цільове призначення землі – будівництво, експлуатація та обслуговування житлових будинків та соціально-культурних об'єктів (кадастровий номер 8000000000:78:139:0055)», – заявляють у Фонді.

Читайте також: Сума непогашених кредитів неплатоспроможних банків сягає 230 млрд грн – Фонд гарантування вкладів

Установа зазначає, що цю ділянку вже неодноразово виставляли на торги, але досі її ніхто не купив. Стартова ціна до торгів – 370 мільйонів гривень. Аукціон відбудеться 30 червня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

У березні Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж активи банків, що ліквідуються, на понад 4 мільярди гривень. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Господарський суд закрив провадження за позовом Дубілета, застосувавши норми «банківського» закону

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ