У Рівненській області у Корці судитимуть чоловіка,який вбив товариша

У Рівненській області у Корці судитимуть чоловіка,який вбив товариша

08.06.21 08:10 0 421
Здолбунівською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений, житель колишнього Корецького району, в кінці лютого цього року, знаходячись в будинку за місцем свого проживання в с. Крилів Рівненського району, під час побутового конфлікту наніс один удар кухонним ножем в шию 35-річному жителю Хмельницької області. Потерпілий, в результаті ушкодження сонної артерії помер на місці події.

Зловмисник раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень.

Після вбивства його оперативно затримали та повідомили про підозру. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обвинувальний акт скеровано до Корецького районного суду.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чорновол повідомила,що ...
Наступна новина: «Мінус» - по 5 ...

КОМЕНТАРІ