Як вибрати фоторамку?

Як вибрати фоторамку?

09.06.21 02:32 0 918

Запашна деревина, стильний метал, урбаністичне скло або недорогий пластик — все це варіанти матеріалів, з яких виготовляються сучасні рамки для фотографій. Нумо розглянемо кожен з цих варіантів. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://kupisuvenir.com.ua/category/multuramku-dlya-fotografuy/, в якому можна придбати мультирамки для фотографій в Україні.

Фоторамки із пластику

Сьогодні практично половина всіх фоторамок виготовлені з пластику і його модифікацій. Є дві основні групи товарів, на які слід звернути увагу:

  1. Фоторамки PS, виготовлені зі спіненого полістиролу. Це, свого роду, щільний пінопласт, який знайшов своє застосування в самих різних сферах, включаючи промисловість, машинобудування, електроніку, а також вирішення низки побутових завдань. Ще одна важлива перевага подібної сировини — органічна основа, тому фоторамки зі спіненого полістиролу абсолютно безпечні.
  2. Пластикові фоторамки — використання класичних полімерів при створенні рам. Це досить популярний матеріал, який використовується для виробництва виробів широкого профілю.

Чому пластик і його різновиди користуються такою вражаючою популярністю при виготовленні фоторамок? Причин безліч, ось основні з них:

  • Низька вартість;
  • Мала вага;
  • Різноманітність форм, кольорів і розмірів;
  • Висока міцність.

Саме ці переваги роблять пластикові фоторамки дуже популярними.

Дерев'яні фоторамки

Попри появу численних матеріалів самої різної природи, натуральне дерево завжди відрізняється підвищеною цінністю, і сфера фоторамок не є винятком. Безумовно, подібне спостереження можна з легкістю пояснити, адже деревина здатна похвалитися безліччю яскравих переваг:

  • Натуральна основа і абсолютна екологічність;
  • Гіпоалергенні якості дерева;
  • Приємний зовнішній вигляд (за рахунок різноманітності фактур, кольорів і можливості застосування різних морилок і лаків);
  • Неперевершені тактильні відчуття — торкатися до натурального дерева вкрай приємно;
  • Збереження природного запаху натурального дерева.

Рамки з МДФ

Завершуючи тематику дерев'яних рамок, не можна обійти стороною вироби з МДФ — пресованої тирси. Тут також використовується натуральне дерево, однак, у вигляді стружки, яка за допомогою спеціальних клейових складів здобуде необхідну форму. Фінішним покриттям служить шпон або плівка, яка імітує фактуру дерева. Такі рішення відрізняються доступністю і різноманітністю варіантів, однак, шанувальники цільної деревини навряд чи виберуть подібний варіант.

Металеві фоторамки

Метали сьогодні активно застосовуються у сфері аксесуарів і декору. Металеві фоторамки (зі сталі або алюмінію) - це стильний зовнішній вигляд, що дозволяє успішно взаємодіяти з цілою низкою течій у сфері дизайну інтер'єру (наприклад, hi-tech або модерн).

Скляні фоторамки

І, нарешті, останній варіант матеріалу — скло. Такі рішення відрізняються досить високою крихкістю, однак, вартість рамок невелика, та й зовнішній вигляд дуже привабливий. Більш того, це досить універсальні рішення, здатні стати доповненням практично будь-якого дизайну інтер'єру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: Переваги та особливості ...
Наступна новина: Свідоцтво про народження ...

КОМЕНТАРІ