Чим професійні миючі засоби відрізняються від побутових?

Чим професійні миючі засоби відрізняються від побутових?

09.06.21 23:52 0 514

Сьогодні ми поговоримо про професійні миючі засоби. І почнемо з того, чому для прибирання на виробництві не підходять звичайні засоби для очищення. Ну а розповість про це співробітник інтернет-магазину Lysoform, в якому безпосередньо можна придбати професійні мийні засоби в Україні.

Переваги професійних хімічних очищувачів

Хімічний склад і висока ефективність — ось головні відмінності професійних миючих засобів від звичайної побутової хімії. Професійні засоби перевершують засоби для очищення в тому, що вони ретельно очищають поверхню від бруду і бактерій. Причому роблять це за коротший час і з меншими зусиллями.

Миючі та чистячі засоби для харчової промисловості відрізняються від інших хімічних очищувачів тим, що складаються з компонентів, дозволених для застосування в харчовій промисловості — рекомендація повинна бути присутня в санітарно-епідеміологічному висновку на продукт. Для прибирання харчового підприємства слід вибирати тільки дозволені для цього засоби, щоб випадкове потрапляння хімічного очищувача в харчові продукти не викликало драматичних наслідків для споживачів.

Професійні очисники розв'язують проблеми з організацією процесу прибирання:

  • Оплата праці. Основні витрати процесу прибирання припадають на оплату праці. А ефективний професійний хімічний очисник скоротить трудові витрати та час прибирання. У підсумку, вибираючи професійні очисники, ви скорочуєте витрати.
  • Зміна кадрів. Професійні очисники — основа правильно організованого процесу прибирання. А дешеві очисники, відсутність професійного прибирального інвентарю та обладнання — погано організований процес прибирання, тягне швидке стомлення персоналу. В результаті персонал хворіє і часто звільняється.

Користуйтеся побутовою хімією для прибирання будинку — з нею не потрібно морочитися підготовкою робочих розчинів, надягати респіратор і боятися, що діти знайдуть каністру їдкого лугу. Але для прибирання на виробництві потрібні професійні миючі засоби — тут потрібно оперативно очищати великі площі та є жорсткі вимоги до якості прибирання. В таких умовах професійна хімія набагато ефективніша і вигідніша, тому що призначена саме для вирішення цих завдань.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 103)
Попередня новина: Кабель ВВГнг (А) - ...
Наступна новина: 5 преимуществ найма ...

КОМЕНТАРІ