Дочка Навального отримала в Женеві премію для батька

Дочка Навального отримала в Женеві премію для батька

10.06.21 10:39 0 445
Дар'я Навальна, 20-річна дочка ув'язненого російського опозиціонера Олексія Навального, виступила на Женевському форумі активістів, які відстоюють права людини.

Форум збирається щорічно напередодні чергової сесії Ради ООН з прав людини. Цього року 47-а сесія Ради пройде у Женеві з 21 червня по 15 липня.

Навальна отримала Премію мужності, присуджену її батькові, який перебуває в ув'язненні. У своєму записаному на відео виступі дочка Олексія Навального, зокрема, сказала: «Ви повинні були дивитися на мого батька, а не на мене, але він перебуває у російській в'язниці. Він витратив все життя на боротьбу з корупцією та відстоювання прав і свобод людини, таких як свобода слова, свобода вираження політичних поглядів, право на протест і на участь у виборах». За її словами, ці дуже важливі цінності відсутні в Росії.

Організатори форуму у листі соратнику Навального Леоніду Волкову підкреслили, що вирішили вручити премію опозиціонеру «за неймовірну сміливість у відстоюванні справедливості та прав людини». ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відмовився скасувати Навальному статус «схильного до втечі»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі друга доза ...
Наступна новина: 11 червня у Тернополі на ...

КОМЕНТАРІ