Баку заблокував акредитацію російського журналіста на Євро-2020. Він їздив на окуповані території Азербайджану

Баку заблокував акредитацію російського журналіста на Євро-2020. Він їздив на окуповані території Азербайджану

10.06.21 09:37 0 518
Футбольна влада Азербайджану заблокувала акредитацію на чемпіонат Європи з футболу російського журналіста Нобеля Арустамяна, який працює на телеканалі «Матч ТВ». Він не зможе працювати на всіх матчах Євро-2020, навіть тих, які відбудуться в Росії, повідомив колега Арустамяна, російський журналіст Василь Уткін.

Причиною стала «неповага до територіальної цілісності Азербайджану», наводить видання Sports.ru слова віцепрезидента Асоціації футбольних федерацій Азербайджану Ельхана Мамедова. За його словами, Арустамян неодноразово бував у контрольованому силами етнічних вірмен Нагірному Карабаху, територія якого за міжнародним правом є частиною Азербайджану.

Після публікації Уткіна ситуацію прокоментувала генеральний продюсер каналу «Матч ТВ» Тіна Канделакі. Вона заявила, що робиться «все можливе» для отримання акредитації. Журналіста пітримало російське МЗС. Арустамян також подякував за допомогу Федерації футболу Вірменії. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Російський футбольний союз звернувся в УЄФА з приводу форми збірної України

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ вводить в обіг ...
Наступна новина: На Тернопіллі представники ...

КОМЕНТАРІ