Переваги модульних спортивних майданчиків

Переваги модульних спортивних майданчиків

10.06.21 01:04 0 755

Життя з кожним днем нарощує темпи, залишаючи все менше часу для активного проведення часу на свіжому повітрі. Постійний колообіг професійних і сімейних обов'язків призводить до того, що у своєму щільному щоденному графіку далеко не кожна людина дозволить собі виділити хоча б пів години на оздоровчі процедури. Заняття у фітнес-залі, якщо вони і є, не замінять вправи на свіжому повітрі.

Одне з кращих місць для зміцнення здоров'я — спортивні майданчики на вулиці. Навіщо проводити час в задушливому спортзалі, якщо можна провести активні заняття на вулиці, з максимальною користю для свого здоров'я? У дитячих садах, оздоровчих комплексах і санаторіях зарядку та інші фізичні вправи не дарма проводять саме на свіжому повітрі. Та й у багатьох країнах люди, які піклуються про стан свого організму, намагаються починати свій день із зарядки в саду, парку або лісі.

Модульні спортмайданчики

Це конструкції, які утворюють закритий периметр і захищають від вильоту м'яча на проїжджу частину або парковку. Залежно від розміру майданчика, їх встановлюють в парках і в місцях відпочинку міста, у дворах і на територіях житлових комплексів. ТОВ «НВП Сінор» в заводських умовах виробляє якісні модульні спортивні майданчики, які виконані із застосуванням:

  • сучасних технологій;
  • інноваційного обладнання;
  • поетапних перевірок якості в процесі виробництва.
  • Це гарантує надійність, міцність і довговічність конструкції.

Переваги спортмайданчиків від відомого виробника

В інтернет-магазині Tresha.com.ua є кілька варіантів конструкції, що відрізняються розміром і формою: колекція «Міні» (маленькі), «Компакт» (середні) і «Мульти» (повнорозмірні). Всі готові спортивні майданчики мають такі переваги:

  • якісний матеріал виготовлення. Профільна труба проходить вальцювання до необхідного розміру, обробку і покриття порошковою фарбою. Це збільшує стійкість до корозії, механічних пошкоджень і погодних явищ;
  • огорожі виконані з антивандальних прутів і пластин-сіток;
  • виготовлення може зайняти від 5 до 20 днів, а також конструкція в короткий термін монтується;
  • колір покриття може бути стандартним або зміненим за домовленістю із замовником.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 98)
Наступна новина: Картоплекопалки для ...

КОМЕНТАРІ