Що повинно бути в коробці зі снастями?

Що повинно бути в коробці зі снастями?

10.06.21 01:41 0 939

Вже літо, і це означає, що прийшла пора риболовлі. Риболовля — це фантастичне, чоловіче проведення часу. Це чудовий спосіб розслабитися і заспокоїти свою думку після важкого робочого тижня. Але перед тим, як вирушити до старої риболовецької ями, потрібно мати добре укомплектований ящик для риболовних снастей. Як і вміст чоловічого ящика для інструментів, вміст ящика для снастей часто зводиться до особистих переваг. Вміст також буде змінюватися залежно від виду риби, яку ви плануєте ловите. Але кожна коробка для рибальських снастей повинна мати кілька основних предметів. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Fish Opt, в якому їх безпосередньо можна придбати.

5 речей, які повинні міститися в коробці для рибальських снастей:

  1. Волосінь. Не важливо чи ви ловили легендарну рибу-монстра, яка ховається в глибинах старої риболовної ями, або ви просто зачепили свою волосінь на колодці, майже гарантовано, що ваша волосінь порветься або заплутається. Таким чином, завжди добре мати запасну волосінь. Вона багато в чому залежить від того, де і яку рибу ви ловите. Якщо ви ловите рибу в важких умовах, вам знадобиться більш товста і довговічна волосінь. Це повинно допомогти зменшити ймовірність прив’язки. Якщо ви ловите рибу в кришталево чистому озері, невидимість — це головне. Тож виберіть тонку, чітку волосінь.
  2. Гачки. Наповніть свою коробку снастей різними гачками, щоб ви були готові до будь-якої риби. Незалежно від того, який тип гачка ви носите, обов’язково маєте їх у різних розмірах. Ви ж не будете ловити річкову форель, використовуючи гачок розміром на 120-кілограмового сома. Розміри варіюються від найменшого за номером 32 до самого більшого - 19/0.
  3. Поплавки. Поплавці, або плавунки, як їх іноді називають, допомагають вам знати, коли риби кусає приманку. Так, коли риба клює, то поплавок тоне. Як тільки це трапляється, ви знаєте, що готові витягнути свій улов. Знову ж таки, у вас є вибір, що стосується поплавців. Більшість людей вибирають круглі червоно-білі пластикові поплавки. Круглі поплавці гарні, тому що вам просто потрібно прикріпити їх до волосіні. Однак круглий поплавок дійсно обмежує, наскільки глибоко ви можете кинути волосінь. Також ви можете використовувати шматочок пробки з паличкою в ній. Просто прив’яжіть його до своєї волосіні, і ви готові до рибалки.
  4. Грузила. Гак і черв'як самі по собі занадто легкі, щоб заглибитися на велику глибину. Вам потрібно буде прикріпити на вашому рибальському спорядженні гирю або “грузило”, щоб це компенсувати. Грузила традиційно роблять зі свинцю, але деякі держави починають забороняти використання свинцевих грузил з екологічних причин. Іншими матеріалами для грузила є: латунь, вольфрам, сталь та вісмут.
  5. Приманка. Старого гачка та хробака повинно вистачити для більшості ваших потреб у риболовлі. Але іноді вам захочеться використовувати деякі складніші приманки, щоб покращити всій улов. На вибір є буквально сотні видів риболовецьких приманок: блешні та ложки, імітація горіхів та верхні приманки для води.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Попередня новина: Картоплекопалки для ...
Наступна новина: В Україні через грозу і ...

КОМЕНТАРІ