УЄФА на 10 років відсторонив від суддівства російського арбітра

УЄФА на 10 років відсторонив від суддівства російського арбітра

11.06.21 10:25 0 432
Європейський футбольний союз (УЄФА) за підсумками внутрішнього розслідування щодо російського арбітра Сергія Лапочкіна ухвалив рішення відсторонити його від суддівства на 10 років – як на міжнародному, так і на національному рівнях.

Лапочкін заявив, що має намір оскаржити це рішення. За його словами, навмисне регламент футбольного союзу він не порушував.

Суддю звинувачували в порушенні статей дисциплінарного регламенту УЄФА, які передбачають покарання за корупцію, шахрайство та отримання незаконної вигоди від впливу на матчі.

У 2018 році російський арбітр працював на матчі Ліги Європи між французьким клубом «Бордо» та латвійським «Вентспілсом». Одна зі сторін зробила спробу звернутися до Лапочкіна з проханням забезпечити необхідний їй результат. Суддя відмовився, але не повідомив про це в УЄФА, що є порушенням дисциплінарного регламенту організації.

У свою чергу, «Вентспілс» УЄФА заборонив брати участь в єврокубках терміном на сім років, голова правління латвійського клубу Адлан Шишханов відсторонений від будь-якої футбольної діяльності довічно, а спортивний директор Микола Дьякінс – на чотири роки.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі біля церкви на ...
Наступна новина: Росія: проти Юрія Дудя ...

КОМЕНТАРІ