Команда Навального заявила про фальсифікацію його медичних документів в лікарні Омська

Команда Навального заявила про фальсифікацію його медичних документів в лікарні Омська

11.06.21 09:02 0 330
Команда російського опозиціонера Олексія Навального заявляє, що медичні документи опозиціонера з лікарні в Омську, де він перебував у серпні 2020 року після отруєння, «були сфальсифіковані при видачі з метою приховати реальну картину».

Як йдеться в оприлюдненому 10 червня розслідуванні Фонду боротьби з корупцією Навального, директору ФБК Івану Жданову і юристу фонду В'ячеславу Гімаді в листопаді минулого року вдалося потрапити в архів Омської лікарні швидкої медичної допомоги №1 та отримати всі копії медичних документів політика. Через місяць головлікар лікарні офіційно передав їм документи, але ця медкарта була «відредагована, виправлена, і з неї зникли ключові документи», йдеться в розслідуванні фонду.

«У версії, яку нам видали офіційно, не вистачає одного дуже важливого документа, – йдеться в матеріалі. – Це біохімічний аналіз крові Навального з НДІ Скліфосовського. Омські шахраї просто викинули його, сховали від нас, як ніби його ніколи не було. А він був, і в ньому зафіксоване критичне зниження рівня холінестерази. Що разом з іншими симптомами, описаними в медкарті, підтверджує діагноз отруєння інгібіторами холінестерази в 100% випадків». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росія: суд визнав структури Навального «екстремістськими організаціями»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Преимущества найма ...
Наступна новина: На Тернопіллі уряд ...

КОМЕНТАРІ