Ноутбуки Lenovo. Більше ніж персональна ігрова техніка

Ноутбуки Lenovo. Більше ніж персональна ігрова техніка

12.06.21 09:29 2 877

Отримай фантастичний досвід, переверши віртуальних суперників і додай ще один трофей у скарбничку. Поринь у світ геймінгу, вибравши свого помічника з лінійки Legion чи ideapad Gaming. Стильні та функціональні пристрої зроблені за останнім словом техніки, «заряджені» продуктивністю, також підійдуть для втілення масштабних графічних або відеопроєктів і своєю технологічнистю здивують навіть найвимогливішого генія світу дизайну. Щоб купити ноутбук для ігор і професійних здобутків від бренда Lenovo, переходь на офіційний сайт компанії в Україні.

Пристрої для кіберспортсменів і завзятих геймерів

Приготуйся до приголомшливих пригод і блискавичних перемог у віртуальному світі — з таким напарником, як Legion, це не просто, а дуже просто.

Завдяки 2-канальній системі терморегуляції гаряче повітря ефективно відводиться від процесора Intel до серії H та відеокарти NVIDIA GeForce до RTX. З Legion ти можеш тестувати найвибагливіші до працездатності системи новинки індустрії геймінгу та проводити стріми у високій якості, не переймаючись через стабільність температури пристрою. Вибирай сучасну конфігурацію із можливістю підключення VR-шолома Lenovo Explorer, щоб відчути себе у вирі подій.

Шукаєш мобільне рішення, що відповідає вимогам сучасного геймплею? Зупини свій вибір на ideapad Gaming

Ноутбук оснащений продуктивним процесором і дискретним відеоадаптером NVIDIA GeForce до GTX 16XX на архітектурі Turing. Відеоігри до 2020 року випуску «підуть» на середніх і високих графічних налаштуваннях. При цьому лептоп із такою потужною «начинкою» важить не більше 2,5 кг і на дев’ять годин звільнить свого власника від пошуків розетки — пристрій стане твоїм вірним компаньйоном, та скрасить час у найдовшій дорозі не потребуючи додаткових пауербанків.

Екран із частотою оновлення до 120 Гц забезпечить надзвичайно плавну зміну кадрів, ти зможеш вчасно помітити найменший рух суперника.

Купуй оригінальну техніку Lenovo

Для зручного вибору в інтернет-магазині передбачена система фільтрів за характеристиками та ціною, тому ві можете з легкістю вибрати модель, яка задовільнить ваші потреби при цому не пробивши діру у гаманці, є детальні описи та фотографії. Скористуйся опцією купівлі за один клік, щоб не заповнювати онлайн-форму. Замовити доставку можна в будь-яке місто України. Сплачуй, як тобі зручно: готівкою, карткою чи за безготівковим розрахунком.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 108)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Padre_Ivan - 12.06.21

Привет! Предлагаю обмен постовыми с вашим блогом.

аватар країна
sulfozin - 12.06.21

Прямо даже не верится